Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για τους Βρετανούς τουρίστες

Αύξηση της τάξης του 11% κατέγραψε το 2013 ο αριθμός των Βρετανών τουριστών στην Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο είναι γεγονός η επιστροφή της Ελλάδας στον τουριστικό χάρτη, σύμφωνα με το Σύνδεσμο Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA), που δημοσίευσε έκθεσή του για τις τάσεις της βρετανικής τουριστικής αγοράς για το 2014.
 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! – Σε τι είναι ακριβώς ίδιο το 2014 με το… 1986! [εικόνα]

Aν τυχόν βρεις κανένα ημερολόγιο του 1986 στην αποθήκη σου μην το πετάξεις, καθώς θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και φέτος!


Διαφωνία ανακριτή-εισαγγελέα για προφυλάκιση Ευσταθίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμήθηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει, ενώ περιορίστηκε να μιλήσει μόνο γύρω από όσα έχει ήδη αποκαλύψει ο συγκατηγορούμενος του Α. Καντας. Την Παρασκευή η κατάθεση Δ. Παπαχρήστου. 


Le Soir: Πρόκληση η προεδρία για τον Σαμαρά που δεν φοβάται να μείνει μόνος εναντίον όλων

Υπό τον τίτλο "Η Αθήνα στο τιμόνι της Ευρώπης" η βελγική εφημερίδα "Le Soir" αναφέρεται εκτενώς στην ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα επισημαίνοντας ότι "η χώρα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την προεδρία της για να επαναβεβαιώσει τη νομιμοποίηση της".


Αυτός είναι ο Έλληνας εργοδότης που μοίρασε 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενούς του !

Χορηγείται ως πρωτοχρονιάτικο δώρο από επίδομα γαλοπούλας ύψους 200 ευρώ ανά εργαζόμενο, bonus 800 ευρώ για όποιον δεν έλλειψε ούτε μια ημέρα από τη δουλειά του, έκτακτη οικονομική ενίσχυση έως 2600 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους και σειρά άλλων παροχών κυρίως για εργαζόμενους με παιδιά που σπουδάζουν. Κι όλα αυτά τα κάνει από σήμερα Πρωτοχρονιά μια ελληνική εταιρεία. Να λοιπόν που η πρώτη οικονομική είδηση του 2014 είναι θετική

Στο 118% του στόχου η απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ
Υπερκαλύφθηκε, το 2013, ο στόχος απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων που είχε τεθεί στο μνημόνιο. Η Ελλάδα έφθασε στο 118% του στόχου, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια, το 2014 και το 2015, απομένουν προς απορρόφηση ακόμη 5,8 δισ. ευρώ, ποσό που είναι ελάχιστα υψηλότερο από τον στόχο που πετύχαμε σε μία μόνο χρονιά, το 2013.

Δωροδοκίες στρατιωτικών για τα εξοπλιστικά παραδέχθηκε ο Ευσταθίου

Συνέχεια στις αποκαλύψεις

Ανοίγουν στόματα για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά - Ονόματα στρατιωτικών και μελών επιτροπών έδωσε ο αντιπρόσωπος της γερμανικής Atlas Elektroniks, που είχε δωροδοκήσει τον Αντώνη Κάντα με 2,5 εκατ.ευρώ για τρία προγράμματα - Εμφανίστηκε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές και να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί

«Λαβράκια» του ΣΔΟΕ την Πρωτοχρονιά σε Φαντασία και Ποσειδώνιο

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Ν. ΒΕΡΤΗΣ 
 Εφοδο σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην περιοχή του Ελληνικού πραγματοποίησαν κατά την αλλαγή του χρόνου αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας.

Στην Καβάλα ο τυχερός λαχνός

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ
Στην Καβάλα, και συγκεκριμένα από το πρακτορείο της Σοφίας Τσολακίδου στην οδό Κουντουριώτη στο κέντρο της πόλης, πουλήθηκε μέσω πλανόδιου λαχειοπώλη η τυχερή 5άδα του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, αλλά ο υπερτυχερός αναζητείται.

Η Ελλάδα το 2013 μέσα από ένα συναρπαστικό φωτογραφικό άλμπουμ [εικόνες]

Ξεφυλλίστε ένα συναρπαστικό άλμπουμ με φωτογραφίες από την Ελλάδα του 2013. Τα γεγονότα που σημάδεψαν το έτος που φεύγει σε μια φωτογραφική ανασκόπηση


Ιράκ: Στροφή 180 μοιρών από τον πρωθυπουργό Μάλικι

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Νούρι αλ Μάλικι ανακάλεσε σήμερα την απόφασή του να αποσύρει το στρατό από τις πόλεις της επαρχίας αλ Άνμπαρ και δήλωσε ότι –αντιθέτως– αποστέλλει ενισχύσεις για να αντιμετωπιστούν οι ένοπλες σουνιτικές ομάδες οι οποίες δρουν εκεί.


Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι στο πλαίσιο του "Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014"

Περισσότεροι από εβδομήντα σκακιστές και σκακίστριες από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν, για επτά ημέρες, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκάκι Εφήβων Νεανίδων έως 18 ετών και Νέων Ανδρών Γυναικών έως 20 ετών- στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης- για να αναδειχθούν πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του 2014.