Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Προς κατάργηση επετηρίδας για τους προϊσταμένους στο Δημόσιο

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2014
Οι προτεραιότητες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ και εντός του μεσοπρόθεσμου δεκαοκτάμηνου προγράμματος που έχουν αναλάβει η Λιθουανία, η Ελλάδα και η Ιταλία (η οποία ακολουθεί στην προεδρία), είναι η διοικητική μεταρρύθμιση, η μείωση των διοικητικών βαρών και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

ΟΑΕΔ: Έναρξη δύο προγραμμάτων

Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από τις 12 το μεσημέρι σε δύο νέα προγράμματα στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr.

Πρόκειται για την πρόσληψη:

Σκόπια: «Ναι» στη χρήση του Ηλιου της Βεργίνας

ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ Ν/Σ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
Νομοσχέδιο για την απαγόρευση της χρήσης του συμβόλου του Ήλιου της Βεργίνας στα Σκόπια για κρατικούς και για άλλους σκοπούς καταψήφισε σήμερα, Δευτέρα, η βουλή των Σκοπίων.

Σαμαράς: Βιώσιμο το χρέος το 2014, βγαίνουμε από το Μνημόνιο

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πεπεισμένος ότι το ελληνικό χρέος θα κηρυχθεί και επισήμως βιώσιμο το 2014 σηματοδοτώντας έτσι την απαρχή της εξόδου της Ελλάδας από το Μνημόνιο εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο -διαγγελματικού χαρακτήρα- μήνυμά του για το νέο έτος.

Πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 11 θέσεις απηύθυνε η ΝΕΡΙΤ

ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση εννέα θέσεων διευθυντών και δύο θέσεων συντονιστών με σύναψη Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) τριετούς διάρκειας απευθύνει η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ).

Δεν πήγε πάλι στο Δικαστήριο ο Μιχ. Λιάπης

ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ

Απών και πάλι από τα Δικαστήρια ήταν ο Μιχάλης Λιάπης που διαμήνυσε μέσω δικηγόρων του ότι θα μιλήσει μόνον κατά τη διάρκεια της δίκης.

Σόιμπλε: Οι Ευρωπαίοι δεν θα απογοητεύσουν την Ελλάδα

«ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΩΓΗ
Οι Ευρωπαίοι «δεν θα απογοητεύσουν» την Ελλάδα και θα ανοίξουν την πόρτα σε νέες αρωγές, διαβεβαίωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλη ευκαιρία» για τη χώρα την ανάληψη εκ μέρους της της προεδρίας της ΕΕ.

Σταϊνμάγερ: Παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την τρομοκρατική επίθεση

Στην οικία του Γερμανού πρέσβη

«Απολύτως τίποτα, δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια επίθεση κατά ενός εκπροσώπου της χώρας μας» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών


Πυροβόλησαν το σπίτι του Γερμανού πρέσβη

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Συναγερμός έχει σημάνει στη Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από τους πυροβολισμούς που έριξαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα στον περίβολο της οικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Νέο μακελειό στο Βόλγκογκραντ από έκρηξη σε τρόλεϊ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΝΕΚΡΟΙ
Νέα έκρηξη αυτή τη φορά σε τρόλεϊ συγκλόνισε σήμερα τη ρωσική πόλη Βόλγκογκραντ, με τουλάχιστον 15 νεκρούς, μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Ηλεκτροσόκ για συνδικαλιστή της ΔΕΗ. Βρέθηκαν 2 οφσόρ στην Κύπρο

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
 Νέα κερηκτική τροπή παίρνει η υπόθεση του συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου. Οπως αποκαλύπτει το "Εθνος της Κυριακής" νέα ευρήματα... υψηλής τάσης, σε λογαριασμούς οffshore στην Κύπρο, «φορτίζουν» το ήδη βαρύ κατηγορητήριο για τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζο Ρίζο.

«Πάγωμα» μισθών το 2014 και αύξηση 1% το 2015 για 130.000 ξενοδοχοϋπαλλήλους

ΔΙΕΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 Διετή κλαδική σύμβαση με μηδενική αύξηση στους βασικούς μισθούς το 2014 και αύξηση 1% το 2015 υπογράφουν τη Δευτέρα το μεσημέρι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και η Ομοσπονδία των εργαζομένων του κλάδου.