Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πανελλαδικές 2014: Ανοίγει η αυλαία με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

- 105.000 μαθητές θα διεκδικήσουν μία από τις 70.305 θέσεις στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας
- Στις 21 Ιουνίου αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων - Στα μέσα Ιουνίου οι υποψήφιοι θα παραλάβουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου
- Διαβάστε όλο το πρόγραμμα των Πανελληνίων 



Περισσότερο Δημοκρατία, πεθαίνεις

           Αυτές οι εκλογές του Μάη του 2014, ήταν ό,τι φοβόμουν να συμβεί στον τόπο μου. Όχι μόνο γιατί έπεσαν κάστρα και καστράκια, αυτό ίσως να ήταν και καλό, αλλά έπεσαν, καταβαραθρώθηκαν οι συνειδήσεις και τα πιστεύω.

Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι πρώτοι σε σταυρούς

Με καταμετρημένο το 31,146% των σταυρών προτίμησης, συνεχίζεται η μάχη των υποψηφίων για μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Στήθος με στήθος Ρωμανιάς-Μαριάς στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δείτε ποιοι προηγούνται.


Ο Πειραιάς ενισχύεται στη Μεσόγειο

Με 26,2% αύξηση στη διακίνηση containerships στο λιμάνι του Πειραιά «τρέχει» η Cosco στο τετράμηνο του 2014, ξεπερνώντας ακόμα και τις προβλέψεις των αναλυτών.


Το ΣτΕ έδωσε το πράσινο φως στις επενδύσεις σε Ελληνικό και Άγιο Κοσμά

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις υπ’ αρίθμ. 1902-1905/2014 τέσσερις αποφάσεις της, ενέκρινε σε αυτό το στάδιο τη μεταβίβαση του 30% των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, της μαρίνας Ελληνικού και του Αγίου Κοσμά Αττικής (Μητροπολιτικός πόλος Ελληνικού-Αγίου Κοσμά) στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).