Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΠΑΤΗ - Μεγάλη προσοχή!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ.

Ειδικά όσοι κάνετε δήλωση μέσω Internet.




 Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτηπου φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών.
Στο μήνυμα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου, το δε κείμενο είναι στα Ελληνικά,
καθιστώντας το απατηλό μήνυμα αρκετά αληθοφανές. 



Ανοδος της στάθμης των υδάτων

Η στάθμη της θάλασσας ανέβηκε με ρυθμούς 2,39 χιλιοστών το χρόνο την επταετία 2005-2011 και η τάση αυτή συνεχίζεται.

Την επταετία 2005-2011, η στάθμη των υδάτων της θάλασσας παγκοσμίως ανέβηκε κατά 16,8 χιλιοστά, κάτι που οφείλεται κατά κύριο λόγο στους αυξημένους ρυθμούς τήξης των παγετώνων και των πάγων στους πόλους, υποστηρίζουν επιστήμονες.


Japonica Partners: Δημόσια πρόταση για αγορά ελληνικών ομολόγων έως 2,9 δισ. ευρώ


Δημόσια πρόταση για την αγορά μετρητοίς ελληνικών ομολόγων εκδόσεως τον Δεκέμβριο του 2012, ονομαστικής αξίας έως 2,9 δισ. ευρώ, υπέβαλε η Japonica Partners & Co, μέσω της κατά 100% θυγατρικής της Yerusalem Hesed.


Στα 7,5 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου Tον Απρίλιο

Από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προκύπτει πως οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις διαμορφώθηκαν τον Απρίλιο σε 7,3 δισ. ευρώ από 8,2 δισ. ευρώ που ήταν τον Δεκέμβριο του 2012. Δηλαδή, μειώθηκαν κατά 880 εκατ. ευρώ ή κατά 11%.


Στα 7,5 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης προς τους ιδιώτες τον Απρίλιο, έναντι λίγο λιγότερο από 9 δισ. ευρώ που ήταν τον Δεκέμβριο του 2012.
Ειδικότερα, από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προκύπτει πως οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις διαμορφώθηκαν τον Απρίλιο σε 7,3 δισ. ευρώ από 8,2 δισ. ευρώ που ήταν τον Δεκέμβριο του 2012. Δηλαδή, μειώθηκαν κατά 880 εκατ. ευρώ ή κατά 11%.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Γερμανία, Αυστρία και Τσεχία από τις πλημμύρες - Δυο νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι


Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι κατολισθήσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας τους στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Τσεχία στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους ενώ προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές και στις δύο χώρες και ανάγκασαν εκατοντάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να αναζητήσουν καταφύγιο σε πιο ασφαλείς περιοχές.