Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τι δεν αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας

Από την 1η Νοεμβρίου θα μπορούν να εκτυπώνουν, μέσω του Taxisnet, τα τέλη κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. Η προθεσμία για την εμπρόθεσμη πληρωμή εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει πληροφορία για ενδεχόμενη παράταση.


Γιατί είναι κρίσιμη η σημερινή μέρα

Το κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί το σύνολο της ελληνικής αγοράς, μετά το κραχ στο χρηματιστήριο και την εκτίναξη των spreads


Αλλο ψήφος, άλλο λεφτά

Η αντίδραση των ξένων επενδυτών, που τις τελευταίες ημέρες ξεπουλούν μετοχές και ελληνικά ομόλογα, δεν προκαλεί έκπληξη στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ της οικονομίας. Είναι η φυσιολογική αντίδραση κάποιου μπροστά στην αβεβαιότητα, καθώς πρώτο μέλημα αυτών των παραγόντων είναι να μη χάσουν. Και αν το να χάσουν καθίσταται αναπόφευκτο, να χάσουν όσο γίνεται λιγότερα.


Διεθνή ΜΜΕ: Εκπληξη! Η βασίλισσα του Κάτω Κόσμου στο ψηφιδωτό της Αμφίπολης

ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ
Η πολυαναμενόμενη αποκάλυψη του τρίτου προσώπου του ψηφιδωτού που είχε στρέψει όλα τα βλέμματα χθες στην Αμφίπολη και ανέδειξε τελικά την Περσεφόνη μάγεψε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία παρακολουθούν με ενδιαφέρον το ανασκαφικό έργο της ομάδας της Κατερίνας Περιστέρη στον τύμβο Καστά.

Όργιο σπατάλης στην ΠΑΣΕΓΕΣ! 9.000 ευρώ για φλουριά βασιλόπιτας και 67.000 ευρώ για Lexus 3.000 κυβικών

Νέα στοιχεία για το όργιο κατασπατάλησης χρημάτων στους αγροτικούς συνεταιρισμούς και δη στην ΠΑΣΕΓΕΣ έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα.