Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Διευκρινίσεις μετά τις αντιδράσεις για την «αθωωτική» ψήφο

ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
 
 

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένη και σαφής και εκφράστηκε πλήρως τόσο στην επιτροπή όσο και στην διεξαχθείσα ψηφοφορία στην ολομέλεια, ηταν το σχόλιο της ΝΔ στις πληροφορίες που φέρουν τον γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Καράμπελα να ψήφισαν κατά της παραπομπής Κασιδιάρη.

 

Bild: Στην Αθήνα ο Ρεχάγκελ, ως απεσταλμένος της καγκελαρίου Μέρκελ

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο γερμανός προπονητής θα γίνει δεκτός τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όσο και από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Την Αθήνα θα επισκεφθεί στο τέλος του μήνα ο Ότο Ρεχάγκελ, ως απεσταλμένος της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης των ελληνογερμανικών σχέσεων και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό.


Κανέλλη σε Κασιδιάρη: Ούτε τα αρωματικά σαπούνια δε μπορούν να ξεπλύνουν τη ναζιστική βρώμα


Σκληρή απάντηση έδωσε σήμερα το πρωί η Λιάνα Κανέλλη στον Ηλία Κασιδιάρη, στη Βουλή, λίγο πρίν την ψηφοφορία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του δεύτερου λόγω της αναίτιας επίθεσης που εξαπέλυσε στην βουλευτή του ΚΚΕ κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ANT1.