Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Νέο μεγάλο στοίχημα οι επενδύσεις

Προτεραιότητα για την κυβέρνηση αποτελεί πλέον η διαμόρφωση ενός φιλικού επιχειρηματικού καθεστώτος, ώστε να υπάρξει εμφανής αλλαγή κλίματος εντός του 2013. Σε αυτό το πλαίσιο συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς με εκπροσώπους πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Προσέλκυση επενδύσεων με άρση των επιχειρηματικών εμποδίων είναι το επόμενο στοίχημα για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Προτεραιότητα για την κυβέρνηση αποτελεί πλέον η διαμόρφωση ενός φιλικού επιχειρηματικού καθεστώτος, ώστε να υπάρξει εμφανής αλλαγή κλίματος εντός του 2013.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε το πρωί με εκπροσώπους μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Οπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.


Μπαίνουν στα ταμεία τα 34 δισ. της δόσης - Ο Σαμαράς βλέπει εκπροσώπους πολυεθνικών


- Τη Δευτέρα φτάνουν τα 34 δισ. της δόσης
- Τι θα ζητήσει ο Σαμαράς από τους επικεφαλής των πολυεθνικών
- Οι όροι για να εκταμιευθούν τα υπόλοιπα  18,2 δισ.

Τα πρώτα 34 δισ. από τη δόση αναμένεται να μπουν αύριο στα ταμεία του ελληνικού Δημοσίου.  Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με στελέχη πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στη χώρα προκειμένου να ζητήσει την ενίσχυση της παρουσίας τους στη χώρα μας.