Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πυρπόλησαν κουβούκλιο διοδίων στη Μαλακάσα!

Σοβαρά επεισόδια
Εξαγριωμένοι κάτοικοι που διαμαρτύρονταν για τις αυξήσεις στις τιμές διέλευσης - Άνοιξαν τις μπάρες και στα διόδια Αφιδνών - Κανονικά διεξάγεται τώρα η κυκλοφορία στην Εθνική οδό.

ΕΟΠΥΥ. Ποιοι εξαιρούνται από το πλαφόν στη συνταγογράφηση



ΕΟΠΥΥ
Αθήνα, 07-02-2014
Δελτίο τύπου
Στο πνεύμα της πρόσφατης υπουργικής απόφασης 3457 (ΦΕΚ 64/Β/16 – 01 – 2014) που προβλέπει πλαφόν στην συνταγογράφηση, αλλά και την λήψη μέτρων για την διευκόλυνση της εφαρμογής της απόφασης, ο ΕΟΠΥΥ ανακοινώνει τις βελτιώσεις σε ασθένειες και τις εξαιρέσεις σε ιατρούς. Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του ΕΟΠΥΥ εξαιρούνται οι παρακάτω ιατροί, ασθένειες και φάρμακα:


Αλ. Τσίπρας: Χειρότερο από την ίδια την ασθένεια το φάρμακο της λιτότητας

Τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στην ιταλική πρωτεύουσα.
Την πολιτική της λιτότητας καταδίκασε για ακόμη μία φορά στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία της Κομισιόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Πόλεμος κυβέρνησης-Eurostat για το πλεόνασμα

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: «ΣΩΣΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΣ»
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και Eurostat για τον τρόπο υπολογισμού του πλεονάσματος. Μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά ότι θα είναι υψηλό το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, ο επικεφαλής της Eurostat αμφισβήτησε τις ελληνικές εκτιμήσεις, κάνοντας λόγο για πρόωρες εικασίες. 

Αγρότες Σερρών: Αφού έκλεισε η ΑΤΕ, θα αποκλείσουν... την Πειραιώς

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Συμβολική κατάληψη στο κατάστημα της πρώην Αγροτικής Τράπεζας Σερρών, νυν Πειραιώς, πρόκειται να πραγματοποιήσουν αύριο στις 10.00 το πρωί, οι Σερραίοι αγρότες, μετά την απόφαση που πήραν στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, να εντατικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό καθεστώς.

Πώς θα κατανεμηθεί 1,5 δισ. ευρώ για 443.474 θέσεις εργασίας

ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Ενισχυμένες επιδοτήσεις μισθών, συνδυαστικές επιχορηγήσεις ως 50% αμοιβών και ασφαλιστικών εισφορών, συνέχιση της κοινωφελούς εργασίας και ενισχύσεις 10.000 ευρώ για δημιουργία ατομικών επιχειρήσεων προβλέπει το τελικό σχέδιο. 

Χρυσή τομή για το εφάπαξ στο Δημόσιο

Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

 Στόχος του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ήταν να διασφαλιστούν η βιωσιμότητα των ταμείων πρόνοιας και η απρόσκοπτη καταβολή του βοηθήματος και στις επόμενες γενιές.

Την απόφαση του υπ. Εργασίας Γ. Βρούτση για τον νέο τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ στους φορείς πρόνοιας παρουσιάζει το «Εθνος». Από τις μειώσεις διασώζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι που έκαναν αίτηση μέχρι και τον Αύγουστο του 2013. Οι υπόλοιποι θα έχουν μείωση που δεν θα ξεπερνά το 15%.

Ιρανικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars
Ως απάντηση στη στάθμευση αμερικανικών πολεμικών σκαφών στον Κόλπο