Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Κι όμως αυτό που φαίνεται δεν είναι μια απλή γέφυρα

Κίνα
Η νέα γέφυρα που κατασκεύασαν οι Κινέζοι αφήνει άναυδο όποιον την αντικρίσει.

Αμφίπολη: Βασιλικό τάφο δείχνει η Περσεφόνη!

- Σήμερα οι ανακοινώσεις για το τι υπάρχει στο δεξιό μέρος του ψηφιδωτού στην Αμφίπολη - Επόμενο βήμα η απομάκρυνση των χωμάτων από την θύρα που οδηγεί στο κύριο μέρος του τάφου - Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι θα βρεθεί και άλλο ψηφιδωτό στη συνέχεια του μνημείου.

Τα εύσημα στον ΣΑΣ για την διοργάνωση του 5ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος αντισφαίρισης Ε2 κατηγοριών Α12- Κ12

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13/10/2014 στις Σέρρες το 5ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα αντισφαίρισης  Ε2  κατηγοριών Α12- Κ12 (μονά και διπλά) με  συμμετοχή 89 αθλητών απ΄ όλη την Ελλάδα.


Δείτε ποιες χώρες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να δεχθούν "επίσκεψη" του Εμπολα

Ο πανικός για τη μετάδοση του Εμπολα έχει καταλάβει Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία μετά την εμφάνιση τριών κρουσμάτων εκτός Δυτικής Αφρικής:  Δύο στο Τέξας και ένα στην Ισπανία.


Κατερίνη: Καταδικάστηκαν οι γονείς-τέρατα που βασάνιζαν τα παιδιά τους

Τα θύματα είναι ηλικίας 9 και 10 ετών
Τα έδεναν πισθάγκωνα, τους έκαιγαν τα χέρια, τα άφηναν να κοιμούνται έξω δίκην τιμωρίας όταν επέστρεφαν με άδεια χέρια από τις κλοπές που τους έστελναν οι γονείς.

Ολα τα βλέμματα σήμερα στην Αμφίπολη

ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 13.00'
Μετά την αποκάλυψη του εντυπωσιακού ψηφιδωτού με τον θεό Ερμή και τον γενειοφόρο άνδρα που οδηγεί άρμα στον τύμβο Καστά, τα βλέμματα όλων στρέφονται σήμερα στην Αμφίπολη , από όπου θα γίνουν ανακοινώσεις για την πορεία του ανασκαφικού έργου.