Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Απίστευτο: Πρόστιμο 50 ευρώ σε όσες φοράνε...


Κι όμως όσο και αν μας λυπεί το γεγονός αυτό αληθεύει. Απαγορεύονται οι μίνι φούστες και με το νόμο.
Η περίεργη αυτή νομοθεσία έσκασε σαν κεραυνός και ισχύει στη Νότια Κορέα.

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 7 μ.μ. για την Κύπρο

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις


Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών των χωρών - μελών της Ευρωζώνης θα πραγματοποιηθεί στις 7μ.μ. ώρα Ελλάδας, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις σχετικά με το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου.
Μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup, θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις, όπως σημείωσε ο επικεφαλής του και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γέρουν Ντάισελμπλουμ.


Όταν η Γερμανία λάτρευε την Ελλάδα


Υπήρξε μια μέρα κατά την οποία η τέχνη και η φιλοσοφία ένωσαν και τα δυο έθνη σε μια κοινή μοίρα.
Αν κανείς λάβει υπόψη του μόνο αυτό που σήμερα σημαίνει «το ελληνικό» για το γερμανικό λαϊκό τύπο (και ακόμα όχι και τόσο λαϊκό), οι συνέπειες δεν μπορεί να είναι πιο οδυνηρές.


Συνάντηση Μεντβέντεφ-Μπαρόζο για την Κύπρο

Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο συναντάται σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, οι συνομιλίες των οποίων θα επικεντρωθούν στο θέμα της Κύπρου.


Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στη συνάντηση Διαλόγου Ρωσίας-ΕΕ σήμερα το πρωί, απείλησε με αναθεώρηση της θέσης του ευρώ στα ρωσικά αποθέματα, εάν η διευθέτηση της χρηματοπιστωτικής κρίσης στην Κύπρο ζημιώσει τα ρωσικά συμφέροντα.

H Kύπρος υπαναχωρεί - Σήμερα ψηφίζει πάλι για κούρεμα καταθέσεων


Στη σκιά των καταιγιστικών εξελίξεων που σημειώνονται στην Κύπρο μετά την απόρριψη από τη Βουλή του νομοσχεδίου για κούρεμα των καταθέσεων συνεδρίασε την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο στη Λευκωσία.
Όπως μετέδωσε το Associated Press, επικαλούμενο κυβερνητικούς αξιωματούχους, η κυβέρνηση έχει καταλήξει σε ένα «σχέδιο Β» το οποίο θα τεθεί υπόψη των πολιτικών αρχηγών στη διάρκεια σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης, υπό τον Νίκο Αναστασιάδη.


H Wall Street αντιστέκεται στην κυπριακή κρίση


Με άνοδο έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

 

Νέο εναλλακτικό σχέδιο ετοιμάζει η Κύπρος

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ
 

Με τους πολιτικούς αρχηγούς θα συναντήθεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να τους παρουσιάσει την εναλλακτική πρόταση στην οποία φαίνεται ότι έχει καταλήξει η κυβέρνηση, μετά τις πυρετώδεις διεργασίες που ακολούθησαν το «όχι» στο κούρεμα των καταθέσεων.

Με απόσυρση δύο άρθρων ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα επενδυτικά εργαλεία

«ΕΚΤΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»

Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τα νέα επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης. Κατόπιν πιέσεων εκ μέρους της αντιπολίτευσης, αλλά και των κυβερνητικών εταίρων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ανακοίνωσε την απόσυρση δύο επίμαχων άρθρων, όπως επίσης και της τροπολογίας που αφορούσε την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία θα επανέλθει στο προσεχές νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.