Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ιπποκράτους: Κινέζικης εμπνεύσεως η ιδέα Πάγκαλου

Mε μια ειρωνική απάντηση μέσω twitter σχολίασε, ανεπισήμως, η Ιπποκράτους την πρόταση του Θεόδωρου Πάγκαλου για κοινή κάθοδο τιου ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές.

 

Δεν υπάρχει! Ζήτησε να μιλήσει 11,5 ΩΡΕΣ!

Η επιμονή της στις εξαντλητικές τοποθετήσεις, η συνεχής υπέρβαση του χρόνου κάθε φορά που λαμβάνει το χρόνο στη Βουλή, έχει σταθεί κατά καιρούς αφορμή για ομηρικούς καβγάδες με τους Προέδρους Επιτροπών αλλά και Αντιπροέδρους της Βουλής και πάντως έχουν κάνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου θέμα σε πολλές συζητήσεις σε ΜΜΕ και όχι μόνο…



ΣΟΚ: Γιατροί βρήκαν μέσα στο πέος 70χρονου ένα...


Οι γιατροί έπαθαν ΣΟΚ... Ένας 70χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καμπέρα στην Αυστραλία λόγω έντονης αιμορραγίας στα γεννητικά του όργανα. 



Με Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας

Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα εκκινήσουν από τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη.


Γνωστά είναι από σήμερα το απόγευμα τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στις πρώτες δύο φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα εκκινήσουν από τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, τον Πλατανιά να παίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τους υπόλοιπους συλλόγους της ανώτατης κατηγορίας να περιμένουν τις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης για να μάθουν τους αντιπάλους τους.
Το πρόγραμμα:


ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ. στο οκτάμηνο

Στα 2,44 δισ. το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού


 Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3 δισ. ευρώ εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης στο πρώτο οκτάμηνο του έτους, έναντι στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 2,5 δισ. την ίδια περίοδο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. 


Αυξήσεις στα τρόφιμα παρά τον αποπληθωρισμό

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 
 
 Σε πολλά βασικά είδη οι τιμές κινήθηκαν ανοδικά, εφέτος τον Αύγουστο, σε σχέση με τον περυσινό, παρά την υποχώρηση του γενικού δείκτη Τιμών Καταναλωτή (νωπές πατάτες και φρούτα, κρέατα, τιμολόγια ΔΕΗ) 
 

Δείτε πόσα λεφτά παίρνουν οι Έλληνες που δουλεύουν στη Βουλγαρία

Με μελανά χρώματα περιγράφεται η ανεργία στη Δράμα από το Εργατικό Κέντρο Δράμας.



Πενθήμερες απεργίες αποφάσισαν οι καθηγητές

Την απόφασή τους να προχωρήσουν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ξεκινώντας από την επόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, επικύρωσαν κατά πλειοψηφία οι καθηγητές, μετά την πολύωρη συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ, που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.