Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ιπποκράτους: Κινέζικης εμπνεύσεως η ιδέα Πάγκαλου

Mε μια ειρωνική απάντηση μέσω twitter σχολίασε, ανεπισήμως, η Ιπποκράτους την πρόταση του Θεόδωρου Πάγκαλου για κοινή κάθοδο τιου ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές.

 

 

Το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης του Θόδωρου Πάγκαλου (στοn Βήμα Fm) το πρωί της Τρίτης ήταν το εξής:
«Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς.
Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρωεκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σ' αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. μαζί».
Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ήταν διαδικτυακή: «Λέτε να στεναχωρηθεί πολύ ο Θόδωρος που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές;Η νέα έμπνευση του Θόδωρου είναι μετά το ταξίδι στη Κίνα..» ανήρτησε ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον λογαριοασμό του στο twitter.

 ΕΘΝΟΣ On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου