Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

777 προσλήψεις στα νοσοκομεία



Οι υπουργοί υγείας Α Λυκουρέντζος και Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας, υπέγραψαν τις σχετικές αποφάσεις και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στα 13.963.218 ευρώ.



Σε προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στις νοσοκομειακές δομές όλων των Υγειονομικών Περιφερειών, της χώρας προχωρά το υπουργείο Υγείας. Στόχος είναι να ενισχυθεί η λειτουργία όλων των νοσοκομειακών μονάδων σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας.
 Με κοινές υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, εγκρίθηκε η πρόσληψη επικουρικού προσωπικού (κυρίως νοσηλευτικό και παραϊατρικό) σε όλα τα νοσοκομεία ανά την επικράτεια.
   Ειδικότερα:


Γ. Προβόπουλος: Ύφεση 4,5% το 2013 «Όχι» σε νέους φόρους


Η διεύρυνση της φορολογικής βάσης και ο περιορισμός της φοροδιαφυγής πρέπει να τεθούν ως κεντρική επιδίωξη στην αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, σύμφωνα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιώργο Προβόπουλο.


Αναστασιάδης: Θα εργαστώ για ταχεία έξοδο από την κρίση


Θα εργαστεί για ταχεία έξοδο της νήσου από την κρίση, με την υπογραφή του μνημονίου διάσωσης και την αποφυγή της πτώχευσης του κράτους, ανέφερε ο εκλεγμένος πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, στις πρώτες δηλώσεις μετά την πανηγυρική εκλογή του στις σημερινές εκλογές.