Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πού θα βρει χρήματα η κυβέρνηση μέχρι να έρθουν πίσω οι δανειστές με τα 7 δισ.

"Δει δη χρημάτων" και όχι... από έντοκα γραμμάτια
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDEvMTMvYW5heml0b3VudGFpLWVzb2RhLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center
Οι επιλογές της νέας κυβέρνησης για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, αν λείψουν τα 7 δισ. που δίνουν υπό όρους οι δανειστές στη χώρα μας, είναι μάλλον περιορισμένες.

Τσίπρας: Οχι συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι - Ψήφος ανοχής από ΚΚΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20150111/low/newego_LARGE_t_1101_54449720.JPG
Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την αυτοδυναμία και υπό αυτή την έννοια «δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το σενάριο νέων εκλογών» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Star. Είναι αναγκαίο, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο λαός να δώσει στο κόμμα του ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και έχει την εμπειρία και την γνώση να αποτρέψει το σενάριο των επαναληπτικών εκλογών.

Με καρικατούρα του δακρυσμένου Μωάμεθ το πρωτοσέλιδο της Charlie Hebdo

Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτηhttp://www.voria.gr/filestore/modules/news/2/0/208064/pic-0-norm.jpg
Μια καρικατούρα του Μωάμεθ που δακρύζει και κρατά μία πινακίδα με το σύνθημα «Je suis Charlie», εικονίζεται στο πρωτοσέλιδο της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, που θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη το πρώτο φύλλο της μετά την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της.


Πώς η Ελλάδα χάνει τη μεγάλη ευκαιρία του QE

http://www.voria.gr/filestore/modules/news/2/0/208032/pic-0-norm.jpg
Πού θα στηριχθεί η προωθούμενη εξαίρεση της Ελλάδας από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας