Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

4.800 οι ωφελούμενες γυναίκες από το νέο πρόγραμμα “Ένωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα”

Στις 4.800 ανέρχονται οι ωφελούμενες γυναίκες από το νέο πρόγραμμα «Ένωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα» σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ) και της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ».

Αποστολή «αγάπης» από τους ομογενείς της Αμερικής

ΔΩΡΕΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ

Μια δωρεά υγεινομικού υλικού αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων εκ μέρους των ομογενών των ΗΠΑ παραδόθηκε σήμερα από την μή κυβερνητική οργάνωση της Εκκλησίας «Αποστολή» στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και την 2η Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου.

WSJ: Μυστική συνάντηση Σόιμπλε - Μοσκοβισί - αξιωματούχων για την Ελλάδα

ΕΡΗΜΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Σε στάδιο εντονότατου προβληματισμού για την πορεία υλοποίησης των διαρθρωτικών αλλαγών εμφανίζονται οι πιστωτές της Ελλάδας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Κάρας: Η Ελλάδα θα μπορούσε να επιστρέψει φέτος στις αγορές

Συνέντευξη στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων
«Η ελληνική οικονομία βρίσκεται, ήδη, σε ανάκαμψη και η Ελλάδα δεν στέκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο», είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Για «καλά νέα» στην ελληνική οικονομία, κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ

Στο επίκεντρο η είδηση για το ελληνικό πρωτογενές πλεόνασμα
Focus: «Ελληνικό δημοσιονομικό πλεόνασμα άνω του ενός δισεκατομμυρίου» - Deutsche Welle: «Καλοί οιωνοί για την Ευρωζώνη».

Αύξηση τζίρου 3% στο λιανεμπόριο μετά από 27 μήνες

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2011 οι έμποροι είδαν περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους το Νοέμβριο, ο οποίος είχε ξεκινήσει με την πρώτη πειραματική λειτουργία των καταστημάτων Κυριακή.

Βρέθηκε ναυαγός που περιπλανιόταν επί 16 μήνες στη θάλασσα

Ενας άνδρας, το σκάφος του οποίου προσάραξε σε ατόλη του Ειρηνικού Ωκεανού, δήλωσε ότι είχε αποπλεύσει τον Σεπτέμβριο 2012 από το Μεξικό και περιπλανήθηκε επί 16 μήνες στη θάλασσα. Ο σύντροφός του στο ταξίδι δεν επέζησε αυτής της περιπέτειας.


Ουκρανός διαδηλωτής: «Με απήγαγαν, μου έκοψαν το αυτί και με σταύρωσαν»

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ
 Ο Μπουλάτοφ με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο.

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε αντικυβερνητικός διαδηλωτής στην Ουκρανία που αγνοούνταν εδώ και μία εβδομάδα και εμφανίστηκε σήμερα στην τηλεόραση με βαριά τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια.

«Kόβουν» ακόμη και στο μισό τα πρόστιμα για τον ΦΠΑ

Ετοιμάζεται νομοθετική παρέμβαση από το ΥΠ.ΟΙΚ
Στο επίκεντρο των αλλαγών βρίσκονται τα εξοντωτικά πρόστιμα, αυτά των 1.000 και 2.500 ευρώ, τα οποία θα μειώνονται έως και 50% για την εκπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, την πρώτη φορά.

Απίστευτα πράγματα στην Ισπανία! Αρνήθηκαν να παίξουν οι παίκτες της Σανταντέρ (VIDEO)

Συγκλονιστικές στιγμές στην Ισπανία, με τον διαιτητή να σφυρίζει την έναρξη του προημιτελικού ανάμεσα σε Σανταντέρ-Σοσιεδάδ και τους παίκτες της πρώτης να αρνούνται να παίξουν, όντας απλήρωτοι.

Βότκα, μπύρα ή ουίσκι; Δείτε τι πίνουν οι κάτοικοι του πλανήτη μας!

Ο χάρτης του αλκοόλ

Ο παρακάτω χάρτης είναι ενδεικτικός και παρουσιάζει την κατανάλωση ποτών ανά κεφαλή και ανά έτος.