Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ξεμπλοκάρουν τα επενδυτικά σχέδια για φωτοβολταϊκά μέχρι 100 κιλοβάτ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

«Ξεμπλοκάρει» από σήμερα η οριστική επίλυση των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί ως προς την υπαγωγή, την ολοκλήρωση και την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας των επενδυτικών σχεδίων παραγωγής ηλεκτρισμού από ηλιακή ενέργεια έως και 100 KWp.

 

Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού έδωσαν τα μέλη του ΕΔΣΝΑ

Την παραίτησή τους στη διάθεση του πρωθυπουργού έθεσαν σήμερα με κοινή επιστολή τους, ο πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Γιάννης Σγουρός και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Αιτία, όπως σημειώνεται, τα τεράστια λειτουργικά και οικονομικά προβλήματα που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη διαχείριση των απορριμμάτων.



Σε σύσκεψη ο Σαμαράς την ώρα της συνέντευξης στο MEGA

Στο μοντάζ πηγαίνει η συνέντευξη που ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραχώρησε στον Γιάννη Πρετεντέρη του Μέγκα. Η συνέντευξη, που θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη στις 22:30 το βράδυ, δόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ η συμφωνία Μαξίμου –  Mega είναι να μην διαρρεύσει το παραμικρό πριν την ώρα προβολής της.


Chen Qiyu: «O όμιλος Fosun θα επιμείνει επενδυτικά στην Ελλάδα»

O πρόεδρος της Fosun Pharma μιλάει στη «Ν»


 Ο Chen Qiyu, πρόεδρος της Fosun Pharma, σε συνέντευξή του στη «N» μιλά ανοιχτά για το πλεονέκτημα του κόστους εργασίας και την ανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας,


Παίρνουν ακόμα και τώρα 15 μισθούς τον χρόνο

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Tρία χρόνια μετά την εφαρμογή του Μνημονίου και μετά από αιματηρές περικοπές που υπέστησαν στις αποδοχές τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, συνεχίζουν να «μοιράζουν» λεφτά στους εργαζόμενους οι διοικήσεις συγκεκριμένων ΔΕΚΟ, όπως αποκαλύπτουν δύο πορίσματα-φωτιά των οικονομικών επιθεωρητών τα οποία φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής», στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας αλλά και στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου.

 

«Η Ελλάδα είναι και πάλι στη μόδα για τους επενδυτές»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ WIRTSCHAFTSBLATT 

Παρά τις προειδοποιήσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, η πολιτική της λιτότητας αποφέρει καρπούς και η αγορά κεφαλαίων γιορτάζει μια αξιοσημείωτη επιστροφή, εκτιμά η Wirtschaftsblatt της Αυστρίας.

 

Πληρωμές Συντάξεων Δημοσίου

>> Mε την Σύνταξη μηνός Νοεμβρίου 2013 (κατάθεση προτελευταία εργάσιμη ημέρα μηνός Οκτωβρίου 2013) θα πληρωθούν:



Ηλεία: Το εφάπαξ τους "έκανε φτερά" - Μαύρη τρύπα 150.000 ευρώ στο Δημοτικό Στάδιο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, δύο συνταξιούχοι υπάλληλοι του δημοτικού σταδίου Αμαλιάδας, οι οποίοι διεκδικούν τα χρήματα του εφάπαξ και του επικουρικού τους ταμείου, τα οποία φαίνεται ότι έχουν κάνει «φτερά».



Πανό για τους Φουντούλη-Καπελώνη ύψωσαν οπαδοί της Λάτσιο

Πανό με ευθεία αναφορά στα δυο μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν κατά την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής, ξεδίπλωσαν οι φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάτσιο, στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Τζένοα, στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης.


Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 4-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε 4-1 του Ηρακλή Αμπελοκήπων.


Χατζηδάκης: Οι καταναλωτές αγκάλιασαν τις εκπτώσεις και την κυριακάτικη λειτουργία

«Σήμερα οι πόλεις μας άλλαξαν εικόνα. Οι καταναλωτές αγκάλιασαν τόσο την ιδέα για τα καινούργια εκπτωτικά δεκαήμερα όσο και για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.