Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πήγε στη δουλειά με τη φούστα της γυναίκας του



Ένας 40χρονος σχεδιαστής, που του απαγορεύτηκε να φοράει βερμούδα στη δουλειά του μολονότι δεν υπήρχε κλιματισμός στο γραφείο του και το θερμόμετρο στο Ρίο ντε Ζανέιρο έδειχνε 40,8 βαθμούς Κελσίου, δεν δίστασε να δανειστεί μια. . . φούστα από τη γυναίκα του για να αντέξει στον καύσωνα που πλήττει τη χώρα. 

Ανοδος στο Χρηματιστήριο - Πτώση στα spreads

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒLOOMBERG
Με σημαντική άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά το δημοσίευμα του Bloomberg για σχέδιο επιμήκυνσης των ελληνικών δανείων κατά 50 χρόνια αλλά και μείωση των επιτοκίων σε ορισμένα από τα προηγούμενα δάνεια, κατά 50 μονάδες βάσης.

Σκόπια: Χημικός ευνουχισμός για τους σεσημασμένους παιδόφιλους

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε τη Δευτέρα
Για πολύ επιεικές μέτρο κάνουν λόγο σύλλογοι προστασίας των παιδιών

Πέθανε η Τζένη Βάνου

Έδινε για καιρό μάχη με τον καρκίνο
Πέθανε η Τζένη Βάνου. Η τραγουδίστρια έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και πολύ καιρό.
Τον Αύγουστο η γνωστή τραγουδίστρια έκανε επέμβαση στον λαιμό της για να της αφαιρέσουν έναν όγκο.

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 2,2% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 4,2% ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Πρώτη στις επιλογές των πολιτών με αυξημένο προβάδισμα η αξιωματική αντιπολίτευση δείχνει νέα δημοσκόπηση, η οποία την ίδια ώρα καταγράφει την δυσπιστία των πολιτών για μία εναλλακτική οικονομική πολιτική και την αλλαγή των μνημονιακών όρων.

Αγώνας δρόμου για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Μάχη με τον χρόνο για προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον Εγκέλαδο στην Κεφαλονιά δίνει ο κρατικός μηχανισμός, ενώ η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται και χιλιάδες κάτιοκοι φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Bild: Πιο πλούσιοι οι Ελληνες από τους Γερμανούς

«ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ»
Την «τιμητική» της έχει η Ελλάδα στην εφημερίδα Bild. Ο αρθρογράφος της εκθέτει τους λόγους που εξηγούν γιατί οι Έλληνες είναι πλουσιότεροι από τους Γερμανούς. «Λιγότεροι φόροι, περισσότερα ακίνητα, φορολογικά κόλπα».

Πάτρα: 226 χρόνια φυλακή στους γονείς που έκαναν όργια με τα παιδιά τους - ''Ήθελα να κάνω τον γιο μου άντρα''!

123 χρόνια φυλακή στον πατέρα και 103 στη μητέρα των παιδιών επέβαλε το δικαστήριο, για μια υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Φιλιππίδης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Συνελήφθη ο Φιλιππίδης
Συνελήφθη στο ελληνικό έδαφος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, ο Άγγελος Φιλιππίδης.


Κυβερνητική σύσκεψη για την Κεφαλονιά

ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Η αποτίμηση των μέχρι στιγμής δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλονιά θα βρεθούν στο επίκεντρο ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 108 ατόμων από την ΔΕΗ - Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η Δ.Ε.Η. ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά εκατόν οκτό (108) ατόμων.


Σοκ από το θάνατο 17χρονου σε σχολικό αγώνα μπάσκετ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Κιάτου από τον ξαφνικό θάνατο ενός 17χρονου μαθητή. Ο νεαρός μαθητής της Β΄ Λυκείου άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια τουρνουά μπάσκετ μεταξύ των τάξεων των Λυκείων της περιοχής που διεξαγόταν στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιάτου.


Σε αυτό το γκαράζ γεννήθηκε η Google. Στην Ελλάδα θα ήταν παράνομο.

Η Google πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 15α γενέθλιά της και όπως ήταν φυσικό, αρκετοί έτρεξαν πίσω στο χρόνο, στους ιδρυτές της, αλλά και στον τόπο που γεννήθηκε.