Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η στυγνή εκδίκηση μιας ιερόδουλης...

Η ιερόδουλη την Τετάρτη τα μεσάνυχτα έσπασε την σιωπή της μεταβαίνοντας στην Αστυνομία καταγγέλοντας δύο από τους πολλούς πελάτες της.

Νεαρός χτύπησε με το ποδήλατό του σε δένδρο και του ξεριζώθηκαν οι όρχεις

Ένας νεαρός από την Κίνα έζησε μία τρομακτική εμπειρία, όταν χτύπησε με το ποδήλατό του σε δένδρο και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του ξεριζώθηκαν οι όρχεις.


Κατερίνη : Παρίστανε το γιατρό για να παίρνει φακελάκι!

Στη σύλληψη 52χρονου προχώρησε η υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, επειδή φέρεται να μεσολαβούσε προσποιούμενος τον γιατρό, σε διάφορες υποθέσεις αποσπώντας χρηματικά ποσά.


Ο Bob Dylan στην Θεσσαλονίκη – τελευταίες λεπτομέρειες για την συναυλία

Κυριακή 22 Ιουνίου στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Terravibe Park.


Υποψήφιος γενικός διευθυντής του CERN ο Δημήτρης Νανόπουλος

Ο αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και εκλεγμένος πρόεδρος για το 2015, διακεκριμένος καθηγητής Φυσικής Υψηλών Ενεργειών Δημήτρης Νανόπουλος προτάθηκε από την Ελλάδα για τη θέση του γενικού διευθυντή στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικής Έρευνας CERN στη Γενεύη της Ελβετίας.


Στην Πιερία και Σέρρες η ηγεσία του ΕΛΓΑ

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλης Έξαρχος μαζί με τον Αντιπρόεδρο, κ. Αργύρη Μποτό και στελέχη της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού θα επισκεφτούν σήμερα, Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 τις πληγείσες από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις περιοχές των Νομών Πιερίας και Σερρών.


ΟΑΕΕ. Παροχές ασθενείας σε ανασφάλιστους και οφειλέτες

Αριθμ. Φ.80000/7870/305 – ΦΕΚ Β 1619 – 19.06.2014
Καθορισμός διαδικασίας και δικαιολογητικών για παροχές ασθένειας σε είδος, κατ’ εφαρμογή του άρθρου πρώτου υποπαράγραφος Α3 του ν.4254/2014 (Α 85).

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Έχοντας υπόψη: