Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων εξασφαλίζει την ανεξαρτησία τους

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τη θέση ότι τα σχέδια για μείωση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων στοχεύουν στο να πλήξουν εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν σχέση με τη διαπλοκή και τα επιχειρηματικά συμφέροντα, με τα ρουσφέτια, τις μίζες και τη διαφθορά.

Υπουργείο Παιδείας: Καθολική συμμετοχή στο σεμινάριο αξιολόγησης

Διήρκεσε τρεις ημέρες
Το τριήμερο σεμινάριο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας, με καθολική συμμετοχή.

Απορούν και μπλοκάρουν

INSID€R
Ενα από τα ανοικτά και καυτά θέματα στο συνολικό πακέτο της συμφωνίας κυβέρνησης και τρόικας είναι το λεγόμενο ενεργειακό πακέτο.

Φορολογική δήλωση 2014 φυσικών προσώπων. Προσυμπληρωμένοι κωδικοί εισοδημάτων

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1).


"Πλημμύρισε" από διαδηλωτές η Μαδρίτη - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ισπανία διαδήλωσαν σήμερα στη Μαδρίτη αξιώνοντας να δοθεί τέλος στις πολιτικές λιτότητας που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση βαθαίνοντας τη φτώχεια, ιδίως στις τάξεις των οικονομικά ασθενέστερων.

Γέμισε με σαπουνάδες το Σύνταγμα - Άφρισε και το συντριβάνι (βίντεο).



«Μπουγάδα για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τον φασισμό» ήταν το σύνθημα όσων συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα. 

Πολωνία προς ΗΠΑ: Στείλτε στρατό στη χώρα μας

Υπό το φως της ουκρανικής κρίσης
Ο Πολωνός υπουργός Άμυνας Τόμας Σιέμονιακ καλεί τις ΗΠΑ να αυξήσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στη Βαρσοβία και την ανατολική Ευρώπη.