Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Υπ.Εξ.:Θα προσπαθήσουμε για την ένταξη της φίλης χώρας Σερβίας στην ΕΕ


Σε ανακοίνωση προχώρησε το ΥΠΕΞ για τη θέση σε ισχύ της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης-Σερβίας.
 

Διευκρινίσεις ΕΟΠΥΥ για το «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης»

Κριτήρια επιλεξιμότητας των δικαιούχων είναι η ασφαλιστική ικανότητα και το εισόδημα.


 Διευκρινίσεις για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα για Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Health Voucher), έδωσε σήμερα ο ΕΟΠΥΥ. Κριτήρια επιλεξιμότητας των δικαιούχων είναι η ασφαλιστική ικανότητα και το εισόδημα.


Ευ. Βενιζέλος: Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τώρα κρίνεται η τελική στροφή της χώρας για την έξοδο από την κρίση, τώρα όλα θα αποκτήσουν την οριστική τους μορφή, τώρα πρέπει να βοηθήσουμε την πραγματική οικονομία να αντέξει, τώρα πρέπει να πάρουμε μέτρα υποστήριξης της κοινωνικής συνοχής, τώρα πρέπει να δώσουμε την προοπτική και την ελπίδα στον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος.

«Απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο» χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανοίγοντας τις εργασίες του διήμερου συμποσίου του ΠΑΣΟΚ που γιορτάζει σήμερα την 39η επέτειο από την ίδρυσή του.


Μείωση φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν οι πρατηριούχοι

ΒΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΕΡΥΣΙ
 Μείωση των εσόδων του Δημοσίου κατά πάνω από 300 εκατ. ευρώ χωρίς να συνυπολογισθεί η απώλεια φόρου εισοδήματος από τον μειωμένο τζίρο των επιχειρήσεων κατά 70%, προκάλεσε η εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης με αυτόν στα καύσιμα κίνησης

 

Αθάνατη Ελλάδα: Ιδιοκτήτης Λαμποργκίνι 6.500 κυβικών, δήλωνε άνεργος και χωρίς εισόδημα


Νέο «λαβράκι» έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, το οποίο ανακάλυψε ιδιοκτήτη Λαμποργκίνι 6.500 κυβικών από την Καβάλα, ο οποίος δηλώνει...άνεργος και τα τελευταία χρόνια δεν έκανε καν φορολογική δήλωση.


Στουρνάρας: Δεν είναι ακόμη ώρα για μείωση φόρων

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ»
 
 Τέλος στα σενάρια περί μείωσης φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης βάζει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα για μειώσεις φόρων.