Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Νέος εσωκομματικός μπελάς για τον Φώτη Κουβέλη! Aπασφάλισε ο Λυκούδης


Αντιμέτωπος με νέα εσωκομματικά προβλήματα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης όπως διεφάνη στη σημερινή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, όταν ο κ. Λυκούδης άσκησε σκληρή κριτική κατά της πολιτικής που ασκεί το κόμμα το τελευταίο διάστημα.



Η Δημοκρατία στο απόσπασμα

Ο «ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ» ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ

Ανησυχία για την κλιμάκωση της βίας προκαλεί στην κυβέρνηση και στις δυνάμεις του συνταγματικού τόξου η διπλή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 

 

Απάτη-μαμούθ στον Οίκο Ναύτου

Σαρωτικοί έλεγχοι σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία που χρηματοδοτούνται από τον ΕΟΠΥΥ ξεκινούν με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων, μετά την αποκάλυψη της απάτης-μαμούθ στον Οίκο Ναύτου.


«Καθαρό» το πιστόλι της επίθεσης

Στην ανεύρεση της μοτοσικλέτας την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής, στο Νέο Ηράκλειο, και στο βίντεο κάμερας κλειστού κυκλώματος έχουν εστιάσει πλέον την προσοχή τους οι υπεύθυνοι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για την αποκάλυψη των στοιχείων τους και την ομάδα στην οποία ενδεχομένως ανήκουν.


Αυτοί είναι οι δύο νεκροί από την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης και ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης είναι οι δύο νεαροί που έπεσαν νεκροί στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.