Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Στο Δαφνί εισήχθη η Βίκυ Σταμάτη

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η καταδικασμένη σε 12ετή κάθειρξη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου διακομίστηκε από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στο Δαφνί που εφημερεύει. Οι γιατροί την εξέτασαν και αποφάσισαν την εισαγωγή της. 


Reuters: Πιθανές διαγραφές χρεών για μη εξυπηρετούμενα δάνεια

Οι εγχώριες τράπεζες εντείνουν τις προσπάθειές τους για να συγκρατήσουν την αύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων που θα μπορούσε να απειλήσει την βιωσιμότητά τους. 


Ε.Ε.: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

Το «πράσινο φως» για την εξαγορά της Olympic Air από την Aegean Airlines ΑΡΑΙΓ+3,06% έδωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς έκρινε ότι η συγκέντρωση δεν στρεβλώνει τον ανταγωνισμό.


Στο -1,1% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ

Το κόστος της στέγασης είναι ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς «καλπάζει» με 7,5%, την ώρα που στους περισσότερους άλλους τομείς καταγράφονται σημαντικές μειώσεις τιμών.

 

«Εργάνη»: Θετικό ισοζύγιο προσλήψεων/απολύσεων στο εννέαμηνο

Θετικό είναι το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης του πρώτου εννεάμηνου του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία του προγράμματος «Εργάνη», και διαμορφώνεται στις 165.702 νέες θέσεις εργασίας.


Tέλος τα τεκμήρια για μισθωτούς - συνταξιούχους

Σε κατάργηση των τεκμηρίων για μισθωτούς και συνταξιούχους με τον ερχομό του περιουσιολογίου θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.