Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δεύτερος μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής, καταθέτει αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δεύτερος προστατευόμενος μάρτυρας, ο οποίος δίνει πολλές πληροφορίες για τη δομή και τον τρόπο δράσης της οργάνωσης.


ΕΕ: Μετασχηματίζεται η ελληνική οικονομία

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 
 

Στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα έχει αρχίσει τη διαδικασία μετασχηματισμού της, από οικονομία που βασιζόταν στην κατανάλωση, σε οικονομία με μεγαλύτερη έμφαση στις επενδύσεις και στις εξαγωγές, καταλήγει έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας και των επιχειρήσεων.

 

Αυτό είναι το νησί που "γέννησε" ο σεισμός στο Πακιστάν! (ΦΩΤΟ)

Ο σεισμός των 7,7 Ρίχτερ που συγκλόνισε το Πακιστάν και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 208 ανθρώπους «γέννησε» ένα... νησί. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός ώστε να αναδυθεί από την Αραβική Θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή, ένα μικρό νησί. 


Συνδέει τον αντιφασιστικό με τον αντιμνημονιακό αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ

Να δώσουν βαθύτερο περιεχόμενο στο αντιφασιστικό ρεύμα, που φαίνεται να φουντώνει στην ελληνική κοινωνία μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής, επιχειρούν ηγετικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καλεί όλες τις δυνάμεις του να συμμετάσχουν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Τετάρτης στο Σύνταγμα.