Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Είμαστε Δημοκράτες;




        Έχει πολύ καιρό να σας ενοχλήσω με τις «αμπελοφιλοσοφίες» μου και να χαλάσω τον τίμιο ύπνο του δικαίου, που απολαμβάνουμε όλοι μας σαράντα … τόσα χρόνια τώρα!
Βέβαια μέσα στον κυκεώνα των οικονομικών μέτρων και τον ορυμαγδό των συνεπειών τους, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση θα έμοιαζε με άκαιρες υπαρξιακές αναζητήσεις μέσα στο «μάτι του Κατρίνα».

«Πράσινο» για την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε δάση

http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/exhwhv_X_HXoAedfxTanMw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zNDI7cT04NTt3PTUxMg--/http://media.zenfs.com/el_GR/News/ethnos/newego_LARGE_t_1101_25667536.JPG

Tον δρόμο για την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ακόμη και σε δασικές περιοχές άνοιξε το ΣτΕ, επικυρώνοντας την υπουργική απόφαση, με την οποία εγκρίθηκαν το ειδικό πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.


Απεργία των ναυτικών την ερχόμενη Τρίτη για το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή

http://www.newsit.gr/files/Image/2013/04/12/resized/PLOIO_533_355.jpg


Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει οι ναυτικοί για την Τρίτη 16 Απριλίου, ζητώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας, που εισάγεται εκείνη την ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής προς συζήτηση και ψήφιση.

Siemens: Οι ανακριτές καλούν 13 Γερμανούς παράγοντες της εταιρείας


Για πρώτη φορά η ελληνική δικαιοσύνη καλεί σε απολογία 13 Γερμανούς για την πολύκροτη υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens.


Θεσσαλονίκη: Χρυσαυγίτης οδηγός λεωφορείου κατέβασε δύο Αφρικανούς - ''Έξω και γρήγορα''!


Ο οδηγός του λεωφορείου είδε από τον καθρέφτη τους δύο Αφικανούς να κάθονται χωρίς να χτυπήσουν εισιτήριο και τράβηξε χειρόφρενο - Τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν την οργή των υπόλοιπων επιβατών - Διαβάστε τους διαλόγους...

''E, ναι ρε! Είμαι Χρυσαυγίτης, τρέχει κάτι''; Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρεται σε έγγραφο-καταγγελία που στάλθηκε στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, αντέδρασε ένας οδηγός του Οργανισμού, όταν δέχθηκε παρατηρήσεις από επιβάτες από την Αφρική.