Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Σε έξι μήνες η ίδρυση του νέου κόμματος, λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος

«Δεν θα είναι ΠΑΣΟΚ νούμερο 2»

 

 

 

Αθήνα
Σε ένα εξάμηνο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος, δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι η «Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» (ΡΙΚΣΣΥ) δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2.

Πρόσθεσε ότι το νέο κόμμα δεν θα είναι διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, αλλά κάτι νέο, με τη «δοσολογία» του νέου πολιτικού σχήματος να είναι δύο- τρεις έμπειροι πολιτικοί και με τους υπολοίπους να είναι καινούργιοι.


Αλέξης Τσίπρας: Επικίνδυνη η στρατηγική της έντασης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 

 Για τις επαφές που είχε στο Βερολίνο ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.


Για τις πρόσφατες επαφές του στο Βερολίνο ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Κατά τη συνομιλία του με τον κ. Παπούλια, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε επικίνδυνη τη στρατηγική της έντασης και τόνισε την ανάγκη να υψωθεί ασπίδα προστασίας της Δημοκρατίας.
Κατά την υποδοχή του από τον Πρόεδρο, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως έχει μεσολαβήσει αρκετός καιρός από την τελευταία συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ταξίδι του στο Βερολίνο.


«Παράθυρο» στις τουριστικές επενδύσεις

Η υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη προωθεί 14 παρεμβάσεις, ώστε να καταστεί ελκυστικότερο το επιχειρείν στην αγορά

 Ολγα Κεφαλογιάνη, υπουργός Τουρισμού: «Προσκαλούμε όλους τους φορείς του τουρισμού να συμμετάσχουν στη δημόσια αυτή διαβούλευση, διατυπώνοντας τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους».

«Ματ» με 14 κινήσεις για τη στήριξη των τουριστικών επενδύσεων φιλοδοξεί να πετύχει η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, μέσω του νομοσχεδίου που έδωσε χθες για διαβούλευση, με τίτλο «Μείωση διοικητικών βαρών, απλούστευση διαδικασιών για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και λοιπές διατάξεις».


Απεργούν σήμερα οι τραπεζοϋπάλληλοι

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΤ
 

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στις τράπεζες έχει κηρύξει για σήμερα η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), εν όψει των οριστικών αποφάσεων για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.