Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΕΡΡΕΣ: Συνέλαβαν Βούλγαρο Για Την Δολοφονία Έλληνα…!

Ακόμη μια δολοφονία Έλληνα από αλλοδαπούς εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών. Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη ένας Βούλγαρος 17 ετών για την δολοφονία στις ενός 72χρονου με στραγγαλισμό στην Κρηνίδα Σερρών στις 13 Φεβρουαρίου.

Στο στόχαστρο των αγορών τώρα η Πορτογαλία


Τώρα που έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης ελληνικής χρεοκοπίας, φαίνεται πως έχει έλθει η σειρά της Πορτογαλίας να βρεθεί στο στόχαστρο των αγορών, με την απόδοση των πορτογαλικών 10ετών τίτλων να παραμένει «πεισματικά» πάνω από το 13%, την ώρα που οι αποδόσεις στους τίτλους της περιφέρειας -κυρίως Ισπανίας και Ιταλίας- έχουν υποχωρήσει κοντά ή κάτω από το 5%.


ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ _ Εγκρίθηκε το νέο πακέτο


Εγκρίθηκε και τυπικά από το Eurogroup η νέα οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Αυτό ανακοίνωσε λίγα μετά τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του συμβουλίου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη, ενώ προέβλεψε ότι το δημόσιο χρέος μπορεί να πέσει χαμηλότερα από τα επίπεδα του 117% του ΑΕΠ, το 2020, εάν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα ανταλλαγής των ομολόγων.