Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δεινοκράτης: Ο αρχιτέκτονας του Μεγάλου Αλεξάνδρου που έφτιαξε και τον τάφο στην Αμφίπολη

Ποιός ήταν
Ο Δεινοκράτης που έφτιαξε σύμφωνα με τους αρχαιολόγους τον τάφο στην Αμφίπολη είναι από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες όλων των εποχών.

Τυφλοί με... δίπλωμα οδήγησης στη Θεσσαλονίκη

Από 'κόσκινο' πέρασαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. δεκάδες περιπτώσεις επιδομάτων τυφλότητας, των οποίων οι δικαιούχοι ήταν κάτοχοι άδειας ικανότητας οδήγησης.


Οι Ελληνες ξόδεψαν 700 εκατ. ευρώ σε 7 χρόνια για smartphones

Πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ δαπάνησαν οι Έλληνες για επισκευή ή αντικατάσταση κατεστραμμένων «έξυπνων κινητών τηλεφώνων» (smartphones), σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της SquareTrade, για την τελευταία επταετία.


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ο Δήμορχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία των  αντιδημάρχων  κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη και Παντελή Χράπα παραχώρησε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 22-9-2014 ανακοινώνοντας τη βράβευση του Δήμου Σερρών  για την περιβαλλοντική του επίδοση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος(ΠΑΣΕΠΠΕ).


Νέα σκοπιανή πρόκληση με τον Μιλόσοσκι να φωτογραφίζεται στην κορυφή του Ολύμπου με τον Ήλιο της Βεργίνας

Δείτε τις προκλητικές φωτογραφίες
Πανηγυρίζουν την «κατάκτηση» του Μύτικα, της υψηλότερης κορφής της Ελλάδας, Σκοπιανοί ορειβάτες επιδεικνύοντας το μακεδονικό σύμβολο που προσπαθούν να καπηλευθούν

Διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ. Απαλλαγές

NOMOΣ 4286/2014 – ΦΕΚ A 194 – 19.09.2014
Άρθρο δέκατο όγδοο
1.α. Στο τέλος της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 1 της ενότητας Β΄ του άρθρου 4 του ν. 4223/2013 (Α 287) προστίθεται εδάφιο ως εξής: