Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Απόβαση Ισραηλινών με φόντο τους υδρογονάνθρακες


Με τον τομέα της ενέργειας και τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα στο "στόχαστρο", έρχονται το επόμενο διάστημα στην Αθήνα Ισραηλινοί αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Βήματος", ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ, Ούζι Λαντάου, φθάνει σε λίγες ημέρες για συνομιλίες στην Αθήνα.
Στις συναντήσεις που θα έχει με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης θα συζητήσει το θέμα της εγκατάστασης υποθαλάσσιου καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας ανάμεσα στα κράτη της Νοτιονατολικής Μεσογείου, σχέδιο που φέρει την ονομασία "Euroasia Interconnect".


Αγρότης με Ferrari και καταθέσεις 10,6 εκατ. ευρώ - Η λίστα του ΣΔΟΕ με το μαύρο χρήμα


- Το άνοιγμα των λογαριασμών αποκάλυψε χρυσές καταθέσεις από αδήλωτα εισοδήματα
- Ιερέας με τραπεζικό λογαριασμό ένα εκατ. ευρω
- Φαρμακευτική εταιρεία με 135 κιλά... μαύρου χρυσού
- Τι έδειξαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ
Τουλάχιστον εντυπωσιακά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα ευρήματα των ελέγχων που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ το πρώτο δίμηνο του έτους, στους τραπεζικούς λογαριασμούς 39 φορολογούμενων. Βρέθηκε μαύρο χρήμα που υπερβαίνει τα 100 ευρώ και τώρα οι “ύποπτοι” θα πρέπει να αποδείξουν την προέλευση των καταθέσεων.
Τη λίστα του μαύρου χρήματος αποκαλύπτει η Ημερησία του Σαββάτου


Νέο τοπίο σε Ελλάδα - Ευρώπη μετά το PSI


Από ισχυροποιημένη θέση δίνει πλέον η Ελλάδα τη μάχη για την ανάκαμψη της οικονομίας της. Η άτακτη χρεοκοπία αποφεύχθηκε με τρόπο βέβαιο και αποφασιστικό. Η επιτυχής ολοκλήρωση του PSI δημιουργεί νέο σκηνικό και σε διεθνές επίπεδο. Η Ευρωζώνη αποκρούει τον κίνδυνο να εξαπλωθεί η σοβούσα αποσαθρωτική κρίση
Νέο σκηνικό σε Ελλάδα και Ευρώπη δημιουργεί η επιτυχής ολοκλήρωση του PSI, καθώς πλέον η Ελλάδα αποφεύγοντας την άτακτη χρεοκοπία, μπορεί να δώσει από διαφορετική θέση τη μάχη για ανάκαμψη της οικονομίας της, προσφέροντας συγχρόνως ανάσα στην Ευρωζώνη που αποφεύγει τον κίνδυνο διάδοσης μιας επικίνδυνης κρίσης.