Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία


Η θερμοκρασία πέφτει σταδιακά κι έρχονται χιόνια, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά θαλάσσια-παράκτια καταιγίδες..Τα φαινόμενα τοπικά θα ε΄ναι έντονα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη απο το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και απο το απόγευμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Ανεμοι: Αρχικά νότιοι 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.Βαθμιαία θα εξασθενήσουν απο τα απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ και το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία.


Ρυθμίσεις θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις


Δημόσια διαβούλευση στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις»

Το υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου, με τις διατάξεις του κεφαλαίου Α’, που αφορά στα ζητήματα Α.Π.Ε., αποτελεί το επόμενο βήμα, μετά τις πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του μηχανισμού στήριξης των Α.Π.Ε., στην κατεύθυνση της αναμόρφωσης του πλαισίου προώθησης των Α.Π.Ε. στη χώρα. Οι νέες ρυθμίσεις στοχεύουν στη διευκόλυνση υλοποίησης ώριμων έργων, καθώς και στην αποκατάσταση κλίματος εμπιστοσύνης σχετικά με την εξασφάλιση πρόσβασης στα δίκτυα που βαίνουν προς κορεσμό, λόγω και των ανενεργών προσφορών σύνδεσης.