Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Damned... Ατρόμητος


Τέτοια «κατάρα», να μην σου τύχει… Ο Ατρόμητος είδε την Άλκμααρ να μένει με δέκα παίκτες από το 2’, έχασε πέναλτι στο 19’, κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο 53’ και να «ζωντανέψει» το όνειρο, αλλά ξέσπασε φωτιά στο γήπεδο των Ολλανδών και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά!



Γιατί οι Ευρωπαίοι και όλος ο κόσμος μισεί τους Έλληνες - Μια Ελβετίδα το εξηγεί στο βιβλίο της με τίτλο "Σκυλάνθρωποι"


Στο γιατί μας συμπεριφέρονται άσχημα οι Ευρωπαίοι και γενικά οι ξένοι θέλησε να απαντήσει μια Ελβετίδα παραθέτοντας τη δική της αφήγηση στο υβριστικό βιβλίο "Σκυλάνθρωποι".


Ο κρύος καφές συμβάλει στην ενυδάτωση


  Η κατανάλωση καφέ αποτελεί καθημερινή συνήθεια των περισσοτέρων ανθρώπων. Το χειμώνα τον προτιμούν καυτό, το καλοκαίρι όμως οι περισσότεροι απολαμβάνουν παγωμένους καφέδες. 


Έκτακτη χρηματοδότηση ανασκαφών στην Αμφίπολη από το Υπ. Πολιτισμού


Τη συνέχιση της χρηματοδότησης των ανασκαφών στο λόφο Καστά, στην αρχαία Αμφίπολη, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της έκτακτης επίσκεψής του στην ανασκαφή, σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.


Ρεν: Καλύτερες οι ελληνικές επιδόσεις - Αυξάνει η συναίνεση για αλλαγές


Η εύθραυστη οικονομική ανάκαμψη της ευρωζώνης η οποία καταγράφηκε το δεύτερο τρίμηνο φέτος αναμένεται να συνεχιστεί το υπόλοιπο της χρονιάς και το 2014 αλλά και να καταστεί πιο σταθερή, δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις και το Ευρώ, Όλι Ρεν.


Στο Αγρίνιο η κεντρική καπναποθήκη της Philip Morris για την Ευρώπη


Για μία «μεγάλη, ουσιαστική, συμβολική επένδυση η οποία βοηθάει και στην εμπέδωση αυτής της ψυχολογίας, ότι τα πάντα αλλάζουν στην Ελλάδα», έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς κατά την συνάντηση με τον επικεφαλής της Philip Morris


Προληπτική αμυντική αποστολή βρετανικών μαχητικών στην Κύπρο


Έξι μαχητικά αεροσκάφη τύπου Typhoon έχουν σταλεί στην Κύπρο για προληπτικούς λόγους από τη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας. Η βρετανική κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι τα αεροσκάφη δεν πρόκειται να λάβουν μέρος σε στρατιωτική δράση κατά της Συρίας, αλλά έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή με σκοπό αμυντικό, για την ενίσχυση της ασφάλειας των βάσεων.

 

Το Greece Rally Raid 2013 στις Σέρρες


Με 105 συμμετοχές και ηχηρά ονόματα οδηγών rally

Από 26 έως 31 Αυγούστου η χώρα μας φιλοξενεί για 3η συνεχή χρονιά στις Σέρρες τον αγώνα του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Cross Country Rally Raid για το 2013. 


Τεχνική βοήθεια σε καλλιεργητές ελιάς από Χαλκιδική, Πιερία και Σέρρες


Από εκπαίδευση θα «περάσουν» καλλιεργητές ελιάς από τη Χαλκιδική, την Πιερία και τις Σέρρες


Οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές


Στο διαδίκτυο και τα λύκεια όλης της χώρας αναρτώνται την Πέμπτη οι βάσεις εισαγωγής και τα ονόματα των επιτυχόντων στα πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ και στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων παιδιών που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Συρία: Ο πανικοβλημένος στρατηγός που "αποκάλυψε" τη χρήση χημικών στις ΗΠΑ


Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι η κυβέρνηση Άσαντ έκανε χρήση χημικών όπλων, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την παρακολούθηση ενός τηλεφωνήματος που έκανε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Άμυνας της Συρίας, ζητώντας εξηγήσεις από το στρατό που έκανε την επίθεση. 

 


Δείτε τα ονόματα των καθηγητών που μετακινούνται σε Δημοτικά Σχολεία


Στη δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Παιδείας ο κατάλογος των ονομάτων με τους καθηγητές που μετακινούνται από την Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και από την Δευτεροβάθμια σε Διοικητικές θέσεις της Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου: