Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Στάινμπρουκ: «Η Μέρκελ δεν έχει πάθος για την Ευρώπη επειδή μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία»

Ο ηγέτης των σοσιαλδημοκρατών ενώ κοιτάζει τις προεκλογικές αφίσες του κόμματός του που ασκούν κριτική στην Ανγκελα Μέρκελ 

 Καθώς απομένουν λιγότερες από 50 ημέρες μέχρι τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών Στάινμπρουκ προκάλεσε σάλο όταν επέκρινε την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ ότι «εξαιτίας της εκπαίδευσης που έλαβε στην πρώην Ανατολική Γερμανία δεν έχει "πάθος για την Ευρώπη"».


Xολή από τους New York Times για τους Έλληνες: "Εμπιστεύονται περισσότερο το rousfeti και το fakelaki"


- Οι New York Times μάς... κράζουν αλύπητα για τις "ανήθικες" τακτικές
- "Για τους Έλληνες, το να ακολουθεί τους κανόνες είναι είδος ηλιθιότητας"
- Τα σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Τι είχε δηλώσει ο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον συντάκτη του άρθρου



Απαγόρευση κυκλοφορίας στα περιαστικά δάση ως το Σάββατο


Σε απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση από την δύση μέχρι την ανατολή του ηλίου αλλά και σε ενίσχυση της αστυνόμευσης σε αυτά προχωράει η Ελληνική Αστυνομία όπως αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη διεξήχθη το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.


Έλληνες εφοπλιστές επενδύουν 6,5 δισ. δολ. σε νέες ναυπηγήσεις


Ξεπέρασαν τα 6,5 δισ. δολ. οι επενδύσεις των Ελλήνων εφοπλιστών σε νέες παραγγελίες πλοίων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013, έναντι μόλις 2,5 δισ. δολ. περίπου το αντίστοιχο διάστημα του 2012.


Επιχείρηση κεραυνός από το ΣΔΟΕ


Ο φοροελεγκτικός μηχανισμός του κράτους αρχίζει επιτέλους να κινητοποιείται. Το ΣΔΟΕ, θεωρώντας κορωνίδα της παρανομίας τη φοροδιαφυγή, με επιχείρηση τύπου «Κεραυνός» βάζει τάξη στην ασυδοσία των κυκλωμάτων της νύχτας.


Για τις ΗΠΑ αναχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς

Θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Μπαράκ Ομπάμα



Για τις ΗΠΑ αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αντώνης, όπου θα συναντηθεί, εκτός των άλλων, με τον αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.