Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η Google διοργανώνει διαγωνισμό για τους Έλληνες προγραμματιστές!

Για πρώτη φορά τα Google Quiz, έρχονται στην Ελλάδα για να προκαλέσουν τους Έλληνες προγραμματιστές (Software Engineers).

 

Ολάντ - Μέρκελ: Οι υπεύθυνοι για την αιματοχυσία στην Ουκρανία θα τιμωρηθούν

Κοινή συνέντευξη τύπου των δύο Ευρωπαίων ηγετών στο Παρίσι
Καταδίκασαν τις «απαράδεκτες και αχαρακτήριστες» πράξεις στο Κίεβο.

Νέα απάτη με ΜΚΟ εθελοντικής δασοπυρόσβεσης - Είχαν πάρει δωρεά και από τον Φούχτελ

ΥΨΟΥΣ 2,5 ΕΚΑΤ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Υπόθεση απάτης ύψους 2.400.000 από το διοικητικό συμβούλιο της Εθελοντικής Οργάνωσης Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα η οργάνωση είχε δεχθεί και δωρεές (πυροσβεστικά οχήματα) του Γιόακιμ Φούχτελ, του διορισθέντος από την Αγκελα Μέρκελ ως επικεφαλής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Τις επόμενες μέρες η συμφωνία για μείωση τιμής φυσικού αερίου

ΠΕΚΑ: «ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ»
«Πολύ σύντομα θα έχουμε τη νέα συμφωνία με τη Gazprom, στην οποία θα υπάρχει συμφωνία για καλή μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου, η οποία θα περάσει αμέσως (στην αγορά)», δήλωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ, Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Σκοπιανοί προς Βενιζέλο: «Επί 2.000 χρόνια η Ελλάδα οικειοποιείται τον ''μακεδονικό'' πολιτισμό»

Ιστορικό παραλήρημα
Οργάνωση ζητά από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας να «πάψει να υπηρετεί το ψέμα, την πίεση και τους εκβιασμούς και να σταματήσει να απευθύνει απειλές προς το νοτιοσλαβικό κράτος για την πορεία του προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ».

ΕΟΠΥΥ. Οδηγίες για τον μήνα που θα είναι κλειστά τα ιατρεία.



ΕΟΠΥΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΕΟΠΥΥ καλεί τους ασφαλισμένους να μην τηλεφωνούν στα 5ψήφια τηλέφωνα για να κλείσουν ραντεβού με τους ιατρούς, καθώς οι Μονάδες Υγείας έχουν αναστείλει την λειτουργία τους για ένα μήνα, με βάση τον νόμο για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας.


Συνελήφθη για λαθρεμπορίο καυσίμων ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ 11 ΑΤΟΜΑ
Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη, για την εξάρθρωση κυκλώματος , τα μέλη του οποίου κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων.

Γεωργιάδης: Εχει παραδοθεί το 99% των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ

«ΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ»
Ενα πολύ μεγάλο ποσοστό των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ έχουν παραδοθεί δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Φορο-νομοσχέδιο «σκούπα»: Μειώσεις προστίμων έως και 80%

Στη Βουλή την ερχομένη εβδομάδα
Θα περιλαμβάνει επίσης διευκολύνσεις για αγρότες, αύξηση του ακατάσχετου για μισθούς και συντάξεις για ποσά έως 1.500 ευρώ. Δεν θα επιτρέπεται κατάσχεση για οφειλή κάτω των 500 ευρώ.

Φρεγάτα του αμερικανικού ναυτικού εξόκειλε και έδεσε σε λιμάνι της Τουρκίας

ΕΠΛΕΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ
Σε περιπέτεια χωρίς προηγούμενο μπήκαν οι αξιωματικοί και το πλήρωμα της αμερικανικής φρεγάτας USS Taylor, το ένα από τα δύο πολεμικά πλοία που είχαν σταλεί στη Μαύρη Θάλασσα με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, καθώς... εξόκειλε και υποχρεώθηκε να πιάσει λιμάνι στην Τουρκία για να εκτιμηθούν οι ζημιές που έχει υποστεί.