Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Έσπασαν καρδιές» στο Τορίνο: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2

Προηγήθηκαν 1-2, αλλά δεν άντεξαν οι «ερυθρόλευκοι»
Με εκτέλεση φάουλ, ο Πίρλο άνοιξε το σκορ στο 21' για τους γηπεδούχους - Άμεση απάντηση από τους ερυθρόλευκους με κεφαλιά του Μποτία στο 24ο λεπτό -... 

«Έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της 10ετίας - Η φάρσα αποκαλύπτεται»

Όλοι λίγο πολύ τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε ή μας είπαν πως γράφεται ότι: «έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας δεκαετίας». H "είδηση" είναι πλαστή!!


Τουρκική κορβέτα στην Κύθνο

Συναγερμός σήμανε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ύστερα από την είδηση πως μια τουρκική κορβέτα εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα τα ξημερώματα της Τρίτης.


Ρίψη εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας στις κόκκινες αλεπούδες Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο αντιμετώπισης της Λύσσας θα εφαρμοστεί στην περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων από το στόμα, κατά το διάστημα 10-16 Νοεμβρίου 2014.


Το Σιδηρόκαστρο είπε «ΟΧΙ» στην εξόρυξη χρυσού στη Σιντική – Ποιοι πολιτικοί μετείχαν και ποιοι απείχαν

ο δήμαρχος κ. Φώτης Δομουχτσίδης

Για μια ακόμη φορά το Σιδηρόκαστρο είπε ΟΧΙ στην εξόρυξη χρυσού, με τη μαζική συμμετοχή του στην εκδήλωση κατά της εξόρυξης στη Σιντική, που διοργάνωσαν την Κυριακή ( 2/11) ο Δήμος Σιντικής σε συνεργασία με τους Ενεργούς Πολίτες Ν. Σερρών, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, με θέμα :ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ – ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ…

Πάμε για γάλα στο... ΑΤΜ και στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΓΑΛΑ-ΠΙΕΣ
Δεκαοχτώ σημεία αυτόματης πώλησης φρέσκου γάλακτος πέντε ημερών θα δημιουργηθούν στο κέντρο και τις συνοικίες της συμπρωτεύουσας, από τον συνεταιρισμό που έχει ήδη δημιουργήσει την πρώτη τέτοια μονάδα στη Λάρισα.

Αμφίπολη: “Πολύ οργανωμένο για να είναι τυχαίο” - Σήμερα η απάντηση στο μυστήριο της τάφρου;

Μπορεί η τάφρος κάτω απ' το πάτωμα του τρίτου θαλάμου να είναι “ακανόνιστη” όπως λένε οι αρχαιολόγοι να μην μοιάζει δηλαδή με ένα σχέδιο των κατασκευαστών του τάφου της Αμφίπολης που οδηγεί σε άλλο υπόγειο θάλαμο όμως τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται.