Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σάλος στην Αγγλία! Γυμνή γυναίκα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η αγγλική ομοσπονδία να απαγόρευσε στις συντρόφους των παικτών να ταξιδέψουν στην Βραζιλία αλλά φαίνεται ότι κάποιος ποδοσφαιριστής των λιονταριών βρήκε τρόπο να διασκεδάσει.

Από κόσκινο όλες οι συμβάσεις που έγιναν αορίστου με το διάταγμα Παυλόπουλου! - Επείγουσα εγκύκλιος!

Από έλεγχο περνούν όλες οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου που μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου, στο Δημόσιο, με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, προς όλες τις διευθύνσεις διοικητικού.

Παπασταθόπουλος: Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Ενωμένοι μπορούμε

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε από όλους να μην ισοπεδώνουν την προσπάθεια της Εθνικής και τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να αναστρέψει το κλίμα.

Νόμιμες οι κατασχέσεις καταθέσεων χωρίς να ενημερώνεται ο οφειλέτης

«Σοκ και δέος» από την αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανατρέπει παλαιότερη απόφαση του ΣΤ' Τμήματος.

Το Πρωτοδικείο επικύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Σερρών

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών, μετά από δημόσια συνεδρίαση στις 13/6/2014, επικυρώνει το αποτέλεσμα της εκλογής και ανακηρύσσει τον επιτυχόντα και τους επιλαχόντες συνδυασμούς, τον δήμαρχο, τους τακτικούς και αναπληρωματικούς δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων κάθε συνδυασμού που εκλέγονται στο Δήμο Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.