Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αναστάτωσε τη Δράμα άνδρας που απειλούσε να πηδήξει στο κενό

ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
 Φωτογραφία αρχείου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 30χρονου από τη Δράμα ο οποίος το απόγευμα ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Μπουτάρης: Να σεβόμαστε και τους καπνίζοντες

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ
Τη στήριξη του στους ιδιοκτήτες καταστημάτων καφέ - μπαρ της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επανέναρξη των ελέγχων για τον αντικαπνιστικό νόμο, εξέφρασε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ευχαριστήρια επιστολή στον Τζορτζ Κλούνεϊ

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ευχαριστήρια επιστολή απηύθυνε στον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο στην Ελλάδα.

Βαρύ οπλισμό κατείχαν οι συλληφθένες από την Αντιτρομοκρατική

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε από την Αντιτρομοκρατική, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη μετά την προσαγωγή των τεσσάρων αλλοδαπών στην Αττική, οι οποίοι φέρονται να συνδέονται με ένοπλη οργάνωση που δραστηριοποιείται στην Τουρκία.


Δωρεάν εμβολιασμός σε ανασφάλιστα κορίτσια

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες και η αύξηση της ανεργίας στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα ανασφάλιστοι συμπολίτες μας να αντιμετωπίζουν προβλήματα και στον κλάδο της υγείας.

Σέρρες: Συνελήφθησαν δύο άτομα για αρχαιοκαπηλία

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Συνελήφθησαν, δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τις κατά περίσταση παραβάσεις των Νόμων «Για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς» και «Περί όπλων».

Ανέκδοτο: Η στάση


Ρώτησαν έναν Γάλλο, έναν Άγγλο και έναν Έλληνα τι στάση προτιμούν στο σεξ και για ποιο λόγο. 


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ο Κλούνεϊ δεν γνωρίζει την ιστορία των Μαρμάρων



Με ένα απίστευτα προκλητικό δημοσίευμα απαντά ο Independent στις δηλώσεις του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος σε ερώτηση Ελληνίδας δημοσιογράφου για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, τάχθηκε ανοικτά υπέρ της επιστροφής τους στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο Βερολίνο, με αφορμή την προβολή, εκτός συναγωνισμού, της ταινίας «The Monuments Men» 

Ελβετία: Η χώρα οδεύει προς μετωπική σύγκρουση με την ΕΕ

Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για τη μετανάστευση.
Ο πρόεδρος της Ελβετίας Ντιντιέ Μπουρκχάλτερ είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναζητήσει μια λύση που είναι αποδεκτή για την ΕΕ.

Νταβούτογλου: Αυτή τη φορά το Κυπριακό πρέπει να λυθεί

«Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη διεθνή κοινότητα»
«Αν ναυαγήσει η προσπάθεια ο καθένας θα πάρει το δρόμο του».