Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απαγόρευση διανομής τροφίμων και άλλων ειδών σε Νίκαια-Ρέντη το Σάββατο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απαγορεύθηκε για λόγους ασφαλείας και με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση- εκδήλωση, που σχετίζεται με τη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους, στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

 


Η μαύρη βίβλος με τις επιθέσεις την Χρυσής Αυγής

Από την Ιεράπετρα μέχρι την Ξάνθη και από το Αγρίνιο μέχρι τη Λέσβο έχει επεκταθεί η παραβατική δράση της Χρυσής Αυγής. Οπως καταγράφεται στον φάκελο της Κρατικής Ασφάλειας που χθες παρέδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, 32 περιστατικά έχουν απασχολήσει την υπηρεσία από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

 

Έλληνες ευρωβουλευτές κατά Χρυσής Αυγής πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση της ανόδου του νεοναζισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από οπαδό της Χρυσής Αυγής, συγκροτήθηκε από την πλειοψηφία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Οικολόγων-Πρασίνων, ΛΑΟΣ και Δράση) που κατέθεσαν κοινή ερώτηση για το θέμα αυτό προς το Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής μιλάει στο «Εθνος» για όλα

Συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης.
Μέσα από τη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχωρεί στο «Εθνος», το επί 1,5 χρόνο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως στοιχεία – εφιάλτης για: