Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «απόστρατος» αξιωματικός

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΟΥΠΑΚΙΑ

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο «απόστρατος» αξιωματικός, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί και οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

 

S&P: Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση Β-/Β της Ελλάδας

Την αξιολόγηση Β-/Β για το αξιόχρεο της Ελλάδας, με σταθερές προοπτικές (outlook), επιβεβαίωσε η Standard & Poor's.


«Απογείωση» με ράλι 3,35% για το Χ.Α

Νέα υψηλά έτους για Ελλάκτωρ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Μέτκα, Τιτάν


 Ισχυρότατη άνοδος, με μεγάλο τζίρο και σαφείς εντολές αγορών στις τράπεζες, σημειώθηκε σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εν όψει τις ένταξης της ελληνικής αγοράς στoν δείκτη MSCI των Αναδυόμενων Αγορών, με τον Γενικό Δείκτη να «σπάει» και το όριο των 1.060 μονάδων.


Morgan Stanley: «Η κυβέρνηση των HΠΑ δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει»

Με το shutdown μερικών εκ των βασικών υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα, οι ανησυχίες κορυφώνονται πως το ενδεχόμενο default των ΗΠΑ γίνεται πλέον όλο και πιο πιθανό. Η Morgan Stanley εξηγεί γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.


Σαμαράς: Συντρίψαμε τους νεοναζί

Στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Hellenic Initiative με θέμα «Επενδύοντας στο μέλλον της Ελλάδας» στη Νέα Υόρκη.


Διπλή κοινή άσκηση με μαχητικά Ελλάδας και Ισραήλ

Μαχητικά F-16 και F-15, αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού αλλά και δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού θα συμμετάσχουν στις ασκήσεις που θα πραγματοποιήσουν Ελλάδα και Ισραήλ τις επόμενες εβδομάδες, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ.


Εθνική και Πειραιώς θα ιδρύσουν bad banks για τα κόκκινα δάνεια

Κινήσεις για αποτελεσματική διαχείριση και αναδιάρθρωση επισφαλών δανείων, τα οποία συνολικά ξεπερνούν τα 65 δισ. ευρώ


 Την ανάδειξή των επισφαλειών ως του μείζονος θέματος για τον τραπεζικό κλάδο επιβεβαιώνει ο σχεδιασμός των ομίλων για ενεργότερη διαχείριση των καθυστερήσεων, με την ίδρυση εξειδικευμένων μονάδων.


Βρούτσης: 63.000 νέες θέσεις εργασίας τον Σεπτέμβριο

Όπως δείχνουν τα στοιχεία του «Εργάνη» - Δικαιώθηκε η επιλογή της επιβολής αυστηρών προστίμων για αδήλωτη εργασία, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας.


Μάρτιν Σουλτς: Ο κ.Τσίπρας είναι πιο αριστερός. Αυτό διορθώνεται

Την ανησυχία του «για την εξάπλωση του νεοναζιστικού φαινομένου και ιδιαίτερα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή», εξέφρασε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.