Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πέντε περιφερειακές ενότητες της Κ.Μακεδονίας θα «διασχίζει» ο ΤΑΡ

Για «έργο υψίστης σπουδαιότητας» μίλησε ο περιφερειάρχης

 Φωτογραφία αρχείου ( Πηγή: REUTERS/Ismail Zitouny)

Πέντε από τις επτά περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας θα «διασχίζει» ο αγωγός Trans Adriatic Pipeline (ΤΑP) που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στη Νότια Ιταλία και τη Δυτική Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, της Αλβανίας και της Αδριατικής Θάλασσας. 


Πρώτα λουκέτα σε 7 βενζινάδικα


Τα πρώτα λουκέτα σε βενζινάδικα, τα οποία δεν έχουν εγκαταστήσει τα συστήματα εισροών - εκροών καυσίμων, βάζει το υπουργείο Ανάπτυξης.


Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης


Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο μετά τις 15.00 ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης.
Aν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία με χάπια και ότι βρέθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιό του. 


Αισιόδοξος για βελτιωμένο ΑΕΠ ο ΥΠΟΙΚ

«Αν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι ίσως το εθνικό προϊόν φέτος θα κυμανθεί καλύτερα από τις προβλέψεις», εκτίμησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Την εκτίμηση ότι το ΑΕΠ μπορεί να πάει καλύτερα από τις προβλέψεις έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας μιλώντας στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την πώληση των κρατικών λαχείων.


Ε9: Πώς θα δηλωθούν αυθαίρετα και ημιυπαίθριοι


Υψηλότερους φόρους θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν προχωρήσει στην «τακτοποίηση» τυχόν αυθαίρετων κατασκευών τους, αμέσως μετά την υποβολή του νέου εντύπου Ε9 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.


Μέρκελ: Η Ελλάδα δεν έπρεπε να έχει μπει στο ευρώ


Επίθεση στον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, εξαπέλυσε η Άγκελα Μέρκελ σε προεκλογική ομιλία της, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για τη λανθασμένη απόφαση να μπει η Ελλάδα στο ευρώ, καθώς και για το χάος που επικρατεί τώρα στην ευρωζώνη.