Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης


Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο μετά τις 15.00 ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης.
Aν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία με χάπια και ότι βρέθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιό του. 







Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία μετέβη στο σπίτι του σχεδιαστή μετά από τηλεφώνημα.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Ασλάνης είχε καταγγείλει ότι δυο γυναίκες, που ήταν κοντά του επί πολλά χρόνια και διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, τον εξαπάτησαν και εξαφανίστηκαν.
Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην Espresso: «Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις, π.χ. ΦΠΑ. Κρατούσαν τα λεφτά για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δεν γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχα μπορέσει να σωθώ».
Στην ίδια συνέντευξη, εξέφραζε μέχρι και φόβους του για τη ζωή του: «Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου τη ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα βρεθεί μια λύση. Δίνω μεγάλο αγώνα. Αν κι έφυγαν μόνες τους, αφού πρώτα με "έγδυσαν", τώρα λαμβάνω περίεργα τηλεφωνήματα από τους δικηγόρους τους, γιατί μου ζητούν και αποζημίωση από πάνω». 
Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης
Ο Μιχάλης Ασλάνης, έχοντας μικρασιάτικη καταγωγή, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης και θεάτρου, κοντάς σε σπουδαίους καθηγητές, όπως οι ζωγράφοι Τέτσης, Μοσχίδης, Γούναρης, Πρέκα και Βακαλό.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1974 και σύντομα κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις στον χώρο των σχεδιαστών μόδας.
Έκτοτε η δουλειά του παρουσιάστηκε σε ατομικές επιδείξεις ή ομαδικές μαζί με σημαντικούς ξένους σχεδιαστές στο Παρίσι, το Μονακό, τη Μόσχα, τη Φρανκφούρτη, τη Ρώμη, το Μιλάνο, το Μπάρι, την Κωνσταντινούπολη, την Κύπρο, τον Καναδά.

EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο μετά τις 15.00 ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης.
Ο Μιχάλης Ασλάνης σχεδίασε τα ρούχα για τους υπαλλήλους του Αττικό Μετρό και του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκτός από την αγορά των ρούχων, συνεργάσθηκε με ξένες επιχειρήσεις, που εισήγαγαν στην ελληνική αγορά είδη σπιτιού, αξεσουάρ μπάνιου, ομπρέλες, εσώρουχα, αντρικά και παιδικά ρούχα, αλλά και με ελληνικές επιχειρήσεις, που εξήγαγαν αντίστοιχα προϊόντα, φέροντας την υπογραφή του.

   newsroom naftemporiki.gr
 με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου