Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Δύο προτάσεις μομφής με τα ίδια ονόματα αλλά διαφορετικές υπογραφές

Βουλή
Προβληματισμός και σκωπτικά σχόλια για το ποιός τελικά υπέγραφε κάτω από τα ονόματα των βουλευτών.

Το παρασκήνιο της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση δυσπιστίας

Σε ευρεία σύσκεψη κομματικών στελεχών και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ελήφθη η τελική απόφαση για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.


Αυτή είναι η προτάση μομφής που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο

Όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, δε μπορεί να κατατεθεί όμοια πρόταση δυσπιστίας αν δεν παρέλθει εξάμηνο. Χαμός στη Βουλή για το αν η πρόταση μομφής πρέπει να απορριφθεί ή όχι.

Ο Ερντογάν κάνει... ό,τι θέλει! Γιατί δεν άλλαξε σήμερα η ώρα στην Τουρκία;

Δευτέρα 31 Μαρτίου γυρνούν οι δείκτες στη γείτονα.
Μετά το «μαύρο» σε Twitter, Youtube, για ένα περίεργο λόγο η ώρα στην Τουρκία θα αλλάξει αύριο...

Πρώτη η ΝΔ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει οριακά στην δεύτερη θέση

Δημοσκόπηση της Alco σήμερα το Θέμα
Προβάδισμα 0,4 μονάδων για πρώτη φορά μετά απο 6 μήνες - Τι δείχνουν τα ποιοτικά στοιχεία - Αυξάνονται οι θετικές γνώμες για τον Σαμαρά και οι η πλειοψηφία πιστεύει ότι δικαιώνεται απο τις εξελίξεις - Σταθερά το «Ποτάμι» - ανεβαίνει το ΚΚΕ.

Κρήτη: «Ανοίξτε τα στόματά σας» – Η δραματική έκκληση της χήρας του Προβιδάκη

«Προχθές ήταν ο άνδρας μου, αύριο μεθαύριο θα είναι ένας από εσάς» είπε με λυγμούς η χήρα του Κώστα Προβιδάκη που δολοφονήθηκε άγρια με μαγκούρες την περασμένη Κυριακή, παρακαλώντας με αυτόν τον τρόπο τους χωριανούς της, να ανοίξουν τα στόματά τους και να πουν ό,τι γνωρίζουν.


Νέες προκλήσεις από τους τουρκόφρονες της Θράκης

Στον δήμο Μύκης της Ξάνθης, με Πομάκους κατοίκους, μουσουλμάνος δάσκαλος έδιωξε μαθήτρια επειδή δεν ήξερε καλά το κοράνι, επιτρέποντας και στους συμμαθητές της να την χλευάσουν.


Υπεράνω του νόμου

Κάποιες φορές, ακόμα και οι υπηρέτες του νόμου και της τάξης λυγίζουν, εξευτελίζονται και -εντέλει- προσαρμόζονται στις συνθήκες που τους επιβάλλονται από άτομα που -προφανώς και άγνωστο πώς- έχουν τη δύναμη να γράφουν τους νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.


Στις κάλπες σήμερα οι Τούρκοι

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Περισσότεροι από 52,7 εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι καλούνται σήμερα στις κάλπες, στις δημοτικές εκλογές που θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για το πολιτικό μέλλον της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος προσπαθεί να αποκρούσει τους ισχυρισμούς περί εμπλοκής του σε σκάνδαα διαφθοράς.