Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εγινε κι αυτό: O Αρχιεπίσκοπος απέλυσε έξι εργαζόμενους


Σε απολύσεις προχώρησε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας υλοποιώντας - σύμφωνα με πληροφορίες - σχετική απόφαση της προϊσταμένης Υπηρεσίας ΕΜΙΕΕ, που τύγχανε και της εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου.


Porsche: 1.000 προσλήψεις ενόψει... Macan!


Περίεργες εποχές. Την ώρα που πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες απολύουν, κλείνουν εργοστάσια, ή μειώνουν την παραγωγή τους, αφού οι πωλήσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο, κάποιες άλλες, φαίνεται να ευημερούν.

 

Η Deutsche Bank πάει για Εθνική


Αναταράξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα από το κυοφορούμενο deal
Στρατηγικής σημασίας συμμετοχή αποκτά το μεγαθήριο Deutsche Bank στη νέα Εθνική τράπεζα συνεχίζοντας τη γερμανική επέλαση στην ελληνική επιχειρηματική αγορά.  Μετά τις κρυφές διαβεβαιώσεις που έλαβαν από το διευθυντήριο των Βρυξελλών ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δραχμή και θα στηριχθεί με κάθε τρόπο να σταθεί στα πόδια της, ανοίγει ο δρόμος για το μεγάλο deal που κυοφορούνταν καιρό τώρα στη Φραγκφούρτη.
 

Και για το 2013 μέσω της ΔΕΗ η είσπραξη του «χαρατσιού»


«H Ελλάδα υποφέρει από την ανεργία, την υψηλότερη στην Ευρώπη και στην ιστορία της», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Ο Α. Σαμαράς τόνισε ότι η Ευρώπη στρέφει την προσοχή της στην ανάπτυξη, καθώς η έλλειψή της αποτελεί το «νούμερο ένα πρόβλημα» για την ΕΕ, δημιουργώντας ανεργία και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους νέους.


Ο νέος Πάπας αρνείται να χρησιμοποιεί την παπική λιμουζίνα


Ο πάπας Φραγκίσκος επιμένει στους απλούς τρόπους του και αρνήθηκε μετά την εκλογή του να χρησιμοποιήσει μια παπική λιμουζίνα, δήλωσε σήμερα ο αυστριακός καρδινάλιος Κρίστοφ Σένμπορν.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
 
 

Ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων από τα κόμματα της συμπολίτευσης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, το νομοσχέδιο για την Αρχή Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Διαβεβαιώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ότι η αξιολόγηση στη σχολική εκπαίδευση δεν πρόκειται να έχει τιμωρητικό χαρακτήρα ή να οδηγήσει στη μείωση της χρηματοδότησης των υποβαθμισμένων εκπαιδευτικά σχολικών μονάδων.