Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Αιγαίο ώρα μηδέν

Η ελληνική αντιαεροπορική άμυνα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια προχώρησε σε εγκλωβισμό τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου.


Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία! Υπουργός που παραιτήθηκε "καίει" τον Ερντογάν: "Αυτός έδινε οδηγίες για το σκάνδαλο"

- Αμέσως μετά τις παραιτήσεις των τριών τούρκων υπουργών το χρηματιστήριο έπεφτε πάνω από 3%
- Η τουρκική λίρα έχει βυθιστεί σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα του 2,08 έναντι του δολαρίου
- Ο Ερντογάν αρνείται να παραιτηθεί και σχεδιάζει σαρωτικό ανασχηματισμό
- Η Αθήνα φοβάται πως με την Τουρκία σε κρίση θα στραφούν στα ελληνοτουρκικά


Υπ. Εξωτερικών: Η ΕΕ έχει 28 θεσμικά ισότιμα κράτη μέλη

ΑΝΤΙΔΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ NΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
Την αντίδραση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κούτρα, προκάλεσε η δήλωση του Τουρκικού υπουργού Εξωτερικών, περί μη αναγνώρισης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας επανεισδοχής με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η απίστευτη ευχετήρια κάρτα της ευρωβουλευτή Ν. Τζαβέλλα

Ξάφνιασε με την επιλογή της για χριστουγεννιάτικες ευχές η ευρωβουλευτής κ. Νίκη Τζαβέλλα.

Σέρρες: Έσκαβαν να βρουν... θησαυρό στην αυλή εκκλησίας

Στα Άνω Κερδύλλια

Τρεις συλλήψεις για παράνομες ανασκαφές.
Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 24, 49 και 58 ετών, για παράνομες ανασκαφές.


Το συμπέρασμα του 2013

Τη χρονιά που πέρασε είδα την Ιστορία να γράφεται μπροστά στα μάτια μου, στις Βρυξέλλες: 17 ηγέτες κυρίαρχων κρατών, άλλοι τόσοι υπουργοί Οικονομικών και οι απευθείας εκλεγμένοι από τους λαούς νομοθέτες της Ευρωβουλής, νομίμως εκπροσωπώντας 330 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωζώνης, αποφάσισαν να εκχωρήσουν αυτοβούλως την εξουσία τους να ασκούν δημοσιονομική και οικονομική πολιτική, να συντάσσουν και να εκτελούν προϋπολογισμούς, να ασκούν έλεγχο επί του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού τους συστήματος.



Αποσύρονται μπουκάλια Coca Cola και Nestea μετά τις τρομο-απειλές

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Άμεση ήταν η αντίδραση της Coca Cola, μετά και την επιβεβαίωση από την Ελληνική Αστυνομία, νωρίτερα σήμερα, ότι μέσα σε προϊόν της εταιρείας που στάλθηκε με επιστολή σε ενημερωτικό site είχε τοποθετηθεί ποσότητα υδροχλωρικού οξέως, στις απειλές τρομοκρατικής οργάνωσης (σ.σ. FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο/Πυρήνας Nicola και Alfred) ότι αυτό θα γίνει σε περίπου 100 πλαστικά μπουκάλια της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.