Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αυτό είναι το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ

Το νέο λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ιντερνετ και Τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του υπό σύσταση φορέα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης.


Η γκάφα της Ραχήλ Μακρή

Ο μπλε φωτισμός της Βουλής, προκάλεσε την έντονη ανησυχία της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή



Στα μπλέ η Βουλή για την Ημέρα του Διαβήτη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
 

Στα μπλε φωταγωγήθηκε η Βουλή των Ελλήνων, ενώ αύριο και μεθαύριο θα φωταγωγηθεί το Παναθηναϊκό Στάδιο, μαζί με άλλα ιστορικά μνημεία και κτίρια - ορόσημα σε όλον τον κόσμο όπως η «Όπερα του Σίδνεϋ» στην Αυστραλία, το «Άγαλμα της Μικρής Γοργόνας» στην Δανία, η «Πύλη του Βρανδεμβούργου» στην Γερμανία, ο «Οβελίσκος του Μπουένος Άιρες» στην Αργεντινή, ενισχύοντας την εκστρατεία για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, στις 14 Νοεμβρίου.

 

Καψής: Στα 60 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ

Την Τετάρτη το απόγευμα ή την Πέμπτη το πρωί θα γίνει η καταγραφή και η παραλαβή του εξοπλισμού που βρίσκεται στο κτίριο της ΕΡΤ από επιτροπές του υπουργείου Οικονομικών και τεχνικούς της Δημόσιας Τηλεόρασης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής.


Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ για 27.948 θέσεις σε δημόσιους φορείς

Δημόσια πρόσκληση - τη δεύτερη κατά σειρά- για τη δημιουργία 27.948 θέσεων πλήρους απασχόλησης σε δημόσιους φορείς της χώρας, δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ. Η πρόσκληση αφορά πεντάμηνη απασχόληση μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.


Εντάσεις και άγνωστη κατάληξη στις συνομιλίες με την τρόικα

Δεν αποκλείεται παράταση των συζητήσεων μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου - Συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών 


 Κλιμακώνεται η ένταση στις σχέσεις κυβέρνησης - τρόικας λόγω καθυστερήσεων υλοποίησης των προαπαιτούμενων από την ελληνική πλευρά και των απαιτήσεων των ελεγκτών για «τυφλά» νέα μέτρα.


Με αντιπαροχή θα νομιμοποιούνται τα αυθαίρετα

Συνολική λύση στα εκτός σχεδίου αυθαίρετα θέλει να δώσει το υπουργείο με το νέο σχέδιο νόμου που έρχεται μέσα στο μήνα. Βασικές αλλαγές στο νέο νόμο που αφορά στα ακίνητα εκτός σχεδίου είναι εκείνες που αφορούν στις αλλαγές των συντελεστών δόμησης, ενώ πλέον δίδεται η δυνατότητα νομιμοποίησης με «αντιπαροχή».


Πέθανε η Αντιγόνη Βαλάκου

Μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες του ελληνικού θεάτρου αλλά και του κινηματογράφου, η Αντιγόνη Βαλάκου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.


Βενιζέλος: Βλαπτική η παράταση της διαπραγμάτευσης

ΥΠΑΡΧΕΙ «ΑΚΡΑΙΟ ΟΡΙΟ ΑΝΤΟΧΗΣ»
 
 

Εξαιρετικά αισιόδοξος για την έκβαση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε συνέδριο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.