Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αγώνας επίδειξης χόκεϋ επί πάγου από την ομάδα του Πανσερραϊκου στο παγοδρόμιο της «Πολιτείας των ευχών»

Η ομάδα Χάκεϋ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός

 Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά ένα αγώνα χόκευ επί πάγου του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ μας, θα έχουν όσοι βρεθούν το πρωί του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου, στο παγοδρόμιο που έχει στηθεί στην “Πολιτεία των Ευχών” Οι παίκτες μας θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση επίδειξης το συγκρότημα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.


Oι προοπτικές ανάπτυξης της στέβιας σε ημερίδα στις Σέρρες

Με τη συμμετοχή αγροτών και πολιτών του Δήμου Σερρών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την καλλιέργεια της στέβιας, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. (πρώην Δ.Ε.Π.Κ.Α.). την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 ενημερωτική σχετική ημερίδα.


Αποδείξεις στο 10% του εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ Ν/Σ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ

Αποδείξεις για το 10% του εισοδήματος τους αντί του 25% που ίσχυε, θα συγκεντρώνουν οι φορολογούμενοι μισθωτοι και συνταξιούχοι το 2014, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

 

Αρχισε ο διάλογος για την αναμόρφωση του ΕΟΠΥΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Με ελπίδες για λύση από το υπουργείο Υγείας αλλά με «μικρό καλάθι» από την πλευρά των γιατρών άρχισε ο διάλογος για την αναμόρφωση του ΕΟΠΥΥ.

 

Διευρυμένη σύσκεψη για το Εθνικό Κτηματολόγιο με την Task Force

«Στόχος μας είναι η ενσωμάτωση των καλών ευρωπαϊκών πρακτικών, έτσι ώστε να καταρτίσουμε το καλύτερο Κτηματολόγιο, προσθέτοντας την ευρωπαϊκή εμπειρία και τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην τεχνογνωσία της εταιρίας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση (ΕΚΧΑ ΑΕ), Δημήτρης Καλουδιώτης, ύστερα από διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή όλων των φορέων που εμπλέκονται στο έργο του Εθνικού Κτηματολογίου και την ομάδα εμπειρογνωμόνων της Task Force.

 

Σαμαράς: Εγώ έχω αντίπαλο την ανεργία, ο κ. Τσίπρας τη χώρα!

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλ. Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στις δηλώσεις του μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.


Ευρωβαρόμετρο: Απαισιόδοξοι οι Έλληνες για την οικονομία

Όσον αφορά στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, οι έλληνες πολίτες την θεωρούν «πολύ κακή» σε ποσοστό 98%, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στη σχετική κατάταξη.

Λίγο πιο αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Ευρωπαίοι το φθινόπωρο το 2013 σχετικά με την οικονομική κατάσταση, σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρομέτρου- ωστόσο, οι Έλληνες εμφανίζονται απαισιόδοξοι, καθώς εκτιμούν σε ποσοστό 63% ότι οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι χειρότεροι όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση της χώρας.


Πλειστηριασμοί: Τι προβλέπεται για τους εγγυητές - Πότε αίρεται η απαγόρευση πλειστηριασμού

Προστασία για τους εγγυητές δανείων και απώλεια της αναστολής του πλειστηριασμού αν ο οφειλέτης δεν πληρώσει τρεις δόσεις κατά τη διάρκεια της ρύθμισης προβλέπουν οι διατάξεις του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς που συζητείται από σήμερα στη Βουλή.
 


Με πλαστές πινακίδες κυκλοφορούσε πολιτευτής της Χρυσής Αυγής

ΣΕ ΤΖΙΠ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων οδηγήθηκε ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην πόλη Ιάσων Μπίμπος, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα, στα πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, επειδή είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του, ένα μεγάλου κυβισμού τζιπ.

 

Βουλευτής-παπαράτσι βιντεοσκοπούσε βουλευτές!

Απίστευτες σκηνές στην επιτροπή

Σκηνές reality στην επιτροπή που συζητούνται οι πλειστηριασμοί - Τον καβγά Παπαδημούλη-Τζαμτζή κατέγραφε απ' ευθείας με το κινητό της άλλη βουλευτής μέλος της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου



Επιστρέφει 145.000 ευρώ η ΔΗΜΑΡ από την κρατική επιχορήγηση

Με επιστολή προς τον Γιάννη Μιχελάκη

Το ποσό των 145.000 ευρώ, από την κρατική επιχορήγηση του 2013 αποφάσισε να επιστρέψει η Δημοκρατική Αριστερά. Το ποσό αυτό της αναλογεί για την ίδρυση και λειτουργία κέντρου ερευνών και μελετών.


Σήμερα το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους

ΟΑΕΔ

Καταβάλλεται σήμερα από τον ΟΑΕΔ το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους δικαιούχους επιδόματος ανεργίας.

 

"Σημαντικό μήνυμα" η έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων Σερβίας - ΕΕ, δήλωσε η Κάθριν Άστον

Η ύπατη εκπρόσωπος εξωτερικών υποθέσεων και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), Κάθριν Άστον, δήλωσε πως αναμένει ότι στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα "επικυρωθεί" η απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Σερβία τον Ιανουάριο του 2014, υπογραμμίζοντας πως αυτό θα είναι ένα "σημαντικό μήνυμα" όχι μόνο για τη Σερβία αλλά και για ολόκληρη την περιοχή.



Με την ιερά κοινότητα του Αγίου Ορους συναντήθηκε ο Τσίπρας

«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ»

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αντικείμενο θέματα που ενδιαφέρουν την Αθωνική Πολιτεία.

 

Το νέο θεσμό του Εθνικού Συντονιστή κατά της διαφθοράς στηρίζει ο πρωθυπουργός

Σε ημερίδα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Το μήνυμα μετέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Να εξοστρακίσουμε όλοι μαζί τη διαφθορά από τη χώρα μας, από την κοινωνία μας, ζήτησε ο Αν. Σαμαράς