Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μέχρι τις 9 Μαΐου η καταχώρηση ΑΜΚΑ και ΑΦΜ


Μέχρι τις 9 Μαΐου θα μπορούν όσοι συνταξιούχοι δεν τα έχουν καταχωρίσει ήδη, να εισάγουν, μέσω διαδικτύου, τα στοιχεία ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, στα αρχεία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προκειμένου να μην ανασταλεί η σύνταξη Ιουνίου.


Έρευνα για ευρωπαϊκές επιδοτήσεις που έγιναν σκάφη και αυτοκίνητα


Στο στόχαστρο των Οικονομικών Εισαγγελέων τίθενται όλες οι εταιρείες που, μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης, εισέπραξαν επιδοτήσεις, προνομιακή χρηματοδότηση ή συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα, προκειμένου να εντοπιστούν περιπτώσεις που έλαβαν παρανόμως χρηματικά ποσά .



Θα "έριχναν" στην αγορά 18 τόνους σουσάμι με σαλμονέλα


Στη δέσμευση και απαγόρευση εισαγωγής στη χώρα μας, 18 τόνων σουσαμιού, προέλευσης Ινδίας, στο οποίο εντοπίστηκε σαλμονέλα, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.



Κατέβασαν την ελληνική σημαία στα Προπύλαια


Στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών εισέβαλε το μεσημέρι ομάδα περίπου 30 ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και για μισή ώρα φώναζε συνθήματα διαμαρτυρίας για τη διακοπή, ύστερα από απόφαση του πρύτανη του Πολυτεχνείου Σ. Σιμόπουλου της χρήσης της ιστοσελίδας «indymedia», αλλά και της ραδιοφωνικής εκπομπής του ραδιοφώνου που εξέπεμπαν από τον χώρο του Πολυτεχνείου.