Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Λεφτά υπάρχουν γι' αυτούς που τα ...έφυγαν! Υπάλληλος με καταθέσεις 700 εκ. και ανεπάγγελτος με 1,7 εκ. ευρώ!

Στο απυρόβλητο παραμένουν όσοι έβγαλαν "μαύρα" χρήματα στο εξωτερικό και η κυβέρνηση κοιτάζει να φορολογήσει τα ...μαντριά! Έχουν ονόματα και διευθύνσεις από τα εμβάσματα και δεν έχουν κυνηγήσει κανέναν!



Αυτά είναι οι αριθμοί - παγίδες: Μην απαντήσετε!

Πολλές απάτες γίνονται τον τελευταίο καιρό με αριθμούς που χρεώνουν.


1944: Κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών

Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα.


Βρούτσης: «Τέλος στο πάρτι της εισφοροδιαφυγής»

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει κράτος και οι νόμοι λειτουργούν. Εμείς θα βάλουμε τέλος στο πάρτυ της εισφοροδιαφυγής» δηλώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα Realnews.


Οι 9 κλάδοι επιχειρηματικών ευκαιριών

ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ENDEAVOR GREECE
 
 Στροφή σε τομείς της ελληνικής οικονομίας με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και οι οποίοι μπορούν να φέρουν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας θα πρέπει να κάνουν οι επίδοξοι Ελληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι, ακόμη και εν μέσω κρίσης, προτιμούν να δημιουργούν εταιρείες που ακολουθούν παραδοσιακά μοντέλα.
 

Αυτό το καλοκαίρι δεν λέει να τελειώσει

Οι θερμοκρασίες που καταγράφονται είναι αρκετά υψηλότερες από τις συνηθισμένες για την εποχή, ενώ σε ορισμένες περιοχές οι αποκλίσεις από τη μέση κλιματική τιμή φτάνουν ακόμη και τους 4 βαθμούς Κελσίου.


Έτσι MEGA-λώνει και ενσπείρεται η διχόνοια στον ελληνικό λαό

Απίστευτο και όμως... ελληνικό το άκρως αντι-δεοντολογικό και συνάμα επικίνδυνο δημοσιογραφικό επίπεδο με το οποίο για άλλη μία φορά οι MEGA-λοι σχολιαστές του MEGA-λου καναλιού αντιμετώπισαν τη δολοφονία άλλων δύο νέων παιδιών.