Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Αντισυνταγματικές οι περικοπές σε συντάξεις στα ειδικά μισθολόγια


Ανατροπή στα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών για αναδρομική περικοπή των συντάξεων των υπαγομένων στα ειδικά μισθολόγια (δικαστές, στρατιωτικοί, κ.λπ.) επιφέρει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


Αντώνης Σαμαράς: Red carpet και όχι red tape για τις επενδύσεις

Η πρόοδος της Ελλάδος στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και οι προσπάθειες της ΕΕ για την οικονομική ανάκαμψη, ήταν τα κύρια θέματα της συνάντησης της Προεδρίας της Κ.Ο. ομάδας του ΕΛΚ και των επικεφαλής των Εθνικών Αντιπροσωπειών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 7 και Παρρασκευή 8 Μαρτίου 2013. Στο στιγμιότυπο ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει τα αποτελέσματα των προσπαθειών της κυβέρνησης για την έξοδο από την οικονομική κρίση.


«Αυτό που προσφέρει η Ελλάδα σήμερα, σε όσους θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας, είναι "red carpet" και όχι "red tape", δηλαδή γραφειοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βουλιαγμένη.


Βενιζέλος: Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
 Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν εξέρχεται από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντηση εκπροσώπων της τρόικα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Τη θέση ότι δεν μπορεί να υπάρξουν νέα μέτρα, καθώς δεν αντέχει η κοινωνία και η οικονομία εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας, στην Ιπποκράτους.


ΗΠΑ _ Γερουσιαστής μιλούσε επί... 13 ώρες


Επί 12 ώρες και 52 λεπτά μιλούσε στο Καπιτώλιο ο γερουσιαστής Ραντ Πολ με στόχο να εμποδίσει το διορισμό του Τζο Μπρέναν στη θέση του διευθυντή της CIA.

 

ITB 2013: Η Ελλάδα ανακάμπτει στον τουρισμό

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Αισιοδοξα μηνύματα για τον τουρισμό μεταφέρουν οι μεγάλοι πράκτορες της Γερμανίας, προβλέποντας ότι κατά το φετινό καλοκαίρι, η χώρα μας θα αρχίσει να ανακάμπτει ως τουριστικός προορισμός.