Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Εξυπηρέτηση ασφαλισμένων τέως ΟΠΑΔ – ΤΥΔΚΥ από τα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ

ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου

Εξυπηρέτηση ασφαλισμένων τ. ΟΠΑΔ / ΤΥΔΚΥ από τα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ


Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Ο 27χρονος αστυνομικός φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, να είναι ο δολοφόνος του 30χρονου άνδρα που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στον Πειραιά.


Η ΔΕΥΑ Σερρών στο πρόγραμμα ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ: Ενώνουμε τη φωνή μας για το νερό!

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) ξεκινούν μια προσπάθεια εστιασμένη στην προώθηση μιας νέας, συμμετοχικής κουλτούρας για το αστικό και ημιαστικό νερό, το πρόγραμμα ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ:

Πέλλα: Όταν έβγαζε τα ρούχα της μπροστά στον υπολογιστή δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα επακολουθούσαν - Ο εφιάλτης της όμορφης γυναίκας!

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες...

Σαμαράς: Άμεση αποζημίωση των πληγέντων - Από τη Δευτέρα η αποδέσμευση των χρημάτων

Αμέση αποδέσμευση χρημάτων για τους πληγέντες δήμους και αποζημίωση όσον το δυνατόν γρηγορότερα σε όσους έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες, δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά τη έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, θα αρχίσει να ισχύει η χειμερινή ώρα. Στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 03:00.

Πούτιν: Οι «νικητές του Ψυχρού Πολέμου» ξαναμοιράζουν τον κόσμο

«Δεν το αρχίσαμε εμείς αυτό»
Προσπαθούν να αναδιοργανώσουν την παγκόσμια τάξη για να ανταποκρίνεται καλύτερα στα συμφέροντά τους, είπε - Ο Ρώσος πρόεδρος ανέλυσε την κρίση στην Ουκρανία και αναφέρθηκε στην πολιτική των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων - Δεν θα πάρουν φυσικό αέριο από αλλού, είπε.

Σοβαρό φραστικό επεισόδιο Σαμαρά με τον βρετανό πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες

Εξάλλου, έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όταν παρουσίασε τις κοινές ελληνικές-κυπριακές θέσεις στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής, προκειμένου να περάσουν οι θέσεις αυτές στο κείμενο συμπερασμάτων απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.