Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Φτωχός» με το νόμο ο Πέτρος Κωστόπουλος για 70.000 ευρώ

Φτωχός κηρύχτηκε σύμφωνα με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά ο Πέτρος Κωστόπουλος, ύστερα από σχετική αίτηση που κατέθεσε πιστωτής του πρώην εκδότη. Με την αίτηση σφραγίζεται η περιουσία του Πέτρου Κωστόπουλου, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν να εκτελεστούν διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις σε βάρος του. 


Αγόρευση - καταπέλτης για τον Άκη από την εισαγγελέα

«Γνώριζε ότι οι μίζες θα φορτωθούν στον ελληνικό λαό»


 Ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσέρχεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, όπου συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα, με τις αγορεύσεις των εισαγγελέων, από τις οποίες θα κριθεί και η τύχη των 19 κατηγορούμενων.

 Καταπέλτης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο είναι στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Γεωργία Αδειλίνη.


10 επαγγέλματα με μέλλον στην Ελλάδα της κρίσης


Τα δέκα επαγγέλματα που παρά την ύφεση και την τεράστια ανεργία αντιστέκονται στην κρίση και «γεννούν» νέες θέσεις εργασίας καταγράφει πανευρωπαϊκή έρευνα της Κομισιόν.


Έφθασε η ώρα των εισαγγελέων στη δίκη των εξοπλιστικών


Η αντίστροφη μέτρηση για την τύχη των 19 κατηγορουμένων στη δίκη των εξοπλιστικών προγραμμάτων άρχισε. Σε λίγη ώρα οι εισαγγελείς Γεωργία Αδειλίνη και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος θα κάνουν ουσιαστικά μία πρώτη ποινική αποτίμηση προτείνοντας επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων.