Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Κλειστά από τη Δευτέρα τα Τέμπη – Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Κλειστά θα παραμείνουν τα Τέμπη από τις 5 έως και 9 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες από 07:00 έως 20:00 καθημερινά, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.) από τη Χ/Θ 365+477 (κόμβος Γυρτώνης) μέχρι Χ/Θ 390 + 700 ΠΑΘΕ (διασταύρωση Στομίου).

Μέχρι την αποπεράτωση των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:


Απεργιακό μπλακ άουτ την ερχόμενη εβδομάδα

Εβδομάδα απεργιών είναι η ερχόμενη, λόγω της επικείμενης κατάθεσης των νέων επώδυνων μέτρων στη Βουλή. Το χορό των κινητοποιήσεων ανοίγουν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Εβδομάδα απεργιών είναι η ερχόμενη, λόγω της επικείμενης κατάθεσης των νέων επώδυνων μέτρων στη Βουλή. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη και πολλοί κλάδοι ήδη έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση. Το χορό των κινητοποιήσεων πάντως ανοίγουν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς.
Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις


Τον Οδυσσέα Ελύτη τιμά η Google

Σήμερα, η Google αφιερώνει το λογότυπό της στον Οδυσσέα Ελύτη με ένα doodle στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος στη θέση του γράμματος «L» ενώ την θέση των δύο «ο» καταλαμβάνουν ένα καράβι, ένα τσαμπί σταφύλι και μια ελιά.


Τον νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη τιμά σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, η ελληνική σελίδα αναζήτησης της Google, αφού στο google doodle (εικόνα στην πρώτη σελίδα) εμφανίζεται ο Έλληνας ποιητής, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα, το 1911.
Τα Google Doodles είναι οι παραλλαγές του λογοτύπου της Google που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα για να τιμήσουν μια σημαντική προσωπικότητα ή να υπενθυμίσουν ένα σημαντικό γεγονός στην ιστορία της τεχνολογίας, του πολιτισμού και όχι μόνο.


''Αποφασισμένοι να σέρνουν την Ελλάδα οι διεθνείς δανειστές''


''Η Γερμανική Κυβέρνηση θα εγκρίνει και τρίτο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα και δεν θα είναι το τελευταίο!''

Την έγκριση ενός τρίτου πακέτου στήριξης, το οποίο μάλιστα δεν θα είναι το τελευταίο, θεωρεί το πιο πιθανό σενάριο για την Ελλάδα ο επικεφαλής οικονομολόγος της Commerzbank Γιοργκ Κρέμερ.